Asa va arata Mazda3 in 2018?

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 06.12.2007
Constructorul japonez a reusit sa construiasca live, in timpul Salonului de la LA, conceptul care anticipeaza cum va arata viitoarea Mazda3 in 2018.

Esential

2018 este anul in care ar putea fi lansata o noua generatie Mazda3 inspirata din conceptul prezentat la Los Angeles.

In urma cu aproape o luna va vorbeam despre intentia celor de la Mazda de a construi live, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, un concept care prefigureaza liniile de design ale viitoarelor modele japoneze.

Se pare ca japonezii s-au tinut de cuvant si au reusit sa realizeze conceptul care va sta la baza noii Mazda3 din 2018. Mulajul in marime naturala este o copie fidela a schitei care a castigat concursul Mazda Design Challenge, organizat pe Facebook.

Spre surprinderea multora, schita a aprtinut unei tinere de 21 de ani, Mallory McMorrow, studenta la Universitatea Notre-Dame. Reactia publicului a fost una pozitiva, Mazda luand serios in considerare posibilitatea dezvoltarii unei versiuni de productie inspirata din conceptul futurist.

Taguri: , Mazda, Mazda3

Comentarii (3)

  • e
    da eu o vreau mai repede...
    0 0
  • Ce vor face ceilalti pana atunci...
    Frumos studiu. Sper ca si europenii sa faca si ei ceva frumos pt. a nu ramane in urma.
    Succes tuturor.
    0 0
  • Flavius
    Tarziu
    Daca nu o scot azi,maine va fi depasita.Bravo"japonezo".
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru