Assystem profita de pe urma Logan-ului

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 08.05.2007
Assystem a incheiat un parteneriat cu Dacia prin care va asigura proiectarea unor elemente pentru modelul Logan.

Assystem Romania, companie de consultanta in inginerie, va fi implicata in proiectarea unor elemente de caroserie, repere electrice si componente mecanice pentru viitoarele versiuni Logan. Compania mizeaza ca prin aceste proiecte sa obtina in acest an o crestere a afacerilor cu 80%, cu aproximativ 7,6 milioane de euro. Roger Coat, directorul general Assystem, a declarat marti pentru Mediafax ca "firma va contribui, de asemenea, la proiectarea si dezvoltarea utilajelor necesare pentru constructia viitoarelor versiuni".

Assystem Romania a realizat o serie de componente la partea din spate a versiunii Logan break, precum si utilajele necesare pentru productia acestora. Compania, care activeaza de 13 ani pe piata romaneasca, estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 7,6 milioane euro, fata de 4,2 milioane euro anul trecut. Cea mai mare parte a acestei cifre de afaceri este acoperita de industria auto (30%), restul fiind reprezentat de industria aeronautica (27%), industria energetica (13%), echipamente navale (5%) si alte dispozitive industriale (5%).

Printre clientii din Romania ai companiei se numara Renault, Grupo Antolin, GE Energy, Dacia, PCI, Michelin, France Telecom, Trelleborg, Alcatel, Visteon, Areva, ABB, Nissan si Airbus.

Compania, prezenta pe 16 piete mondiale, a consemnat anul trecut o creºtere cu 30% a cifrei de afaceri internationale fata de anul 2005, aceasta ajungand la 642 milioane euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru