Aston Martin a deschis listele de comenzi pentru DBS Carbon

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 24.11.2011
Deşi are un preţ apropiat de 350.000 de euro, Aston Martin DBS Carbon Edition a primit deja o serie de comenzi de la clienţii din Rusia.

Aston Martin a deschis lista de comenzi pentru DBS Carbon Edition pe piaţa din Rusia. În ciuda preţului de pornire de 348.000 de euro, colegii de la AutoMedia.bg anunţă că piaţa din Rusia înregistrează o cerere ridicată pentru noua versiune a lui DBS. Potrivit reprezentanţilor Aston Martin din Rusia, Moscova este pe primul loc la comenzi de DBS Carbon Edition, dar şi alte oraşe mari au clienţi pentru acest model exclusivist. Primele livrări vor avea loc în primăvara anului viitor. Aston Martin DBS Carbon Edition a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt din 2011 şi este bazat pe ediţia specială a lui DBS din 2009, care avea acelaşi nume. Versiunea Coupe a lui Aston Martin DBS Carbon Edition are un preţ de pornire de 348.000 de euro, în timp ce versiunea decapotabilă are un preţ de 376.000 de euro.

Noua editiţie Carbon a lui DBS este oferită în două nuanţe de caroserie noi, Flame Orange şi Ceramic Grey, pe lângă originalul Carbon Black. Procesul de vopsire implică şapte straturi de vopsea şi o finisare manuală ce durează 25 de ore.

Opţional, clientul poate să aleagă şi un lac special, care oferă un finisaj comparabil cu mătasea. Printre alte elemente speciale se numără şi jantele din aliaj, care au zece spiţe cu finisaj negru diamant sau pot fi vopsite "full gloss black". Etrierii sunt vopsiţi în negru, dar clienţii pot să îi comande pe galben, portocaliu, roşu sau gri. Grila faţă este vopsită în negru, iar blocurile optice sunt fumurii.

La nivelul interiorului, Aston Martin DBS Carbon Edition are tapiţerie din piele cusută manual, incluzând plafonul. Padelele de pe volan sunt realizate dintr-un aliaj de magneziu şi au ornamente din fibră de carbon. Modelul este echipat cu un motor V12 aspirat, de 6.0 litri, care dezvoltă 517 CP şi 570 Nm. Clienţii pot alege între o transmisie manuală cu şase trepte sau o automată, iar acceleraţia 0-100 km/h este realizată în doar 4.3 secunde. Viteza maximă a modelului este 307 km/h.

Via | Automedia.bg

Comentarii (2)

  • de ce atatea etition la unele modele? aston e o marca auto de nedescris dar ...totusi pretul e cam mare in cazul acesta...si eu cred ca uneori edtition-urile astea vor resuscitari pe bani cam multi...deci pt. Aston si exclusivitatea sa nu e neaparat de atatea editionuri . D'astea fac vagonarii!
    9 4
  • "":|
    ba pai dak romania nare bani voi sunsteti saraci dar alti tara sunt multi bani dar in amerca acolo nu face deloc criza amercani cumpara masini exotice
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru