Aston Martin a lansat prima imagine cu spatele lui Rapide

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 15.12.2008
Aspectul exterior al rivalului principal al lui Porsche Panamera a fost dezvaluit odata cu lansarea primei imagini cu spatele lui Aston Martin Rapide.

La doar cateva saptamani de la prezentarea primei imagini cu Aston Martin Rapide, spatele modelului a fost si el dezvaluit. Conform sursei, imaginea prezinta aspectul versiunii de productie a lui Rapide. Acesta prezinta o oarecare asemanare cu spatele modelului Vantage. Printre elementele interesante putem mentiona si plafonul din sticla, care a fost alungit pana la luneta.

Designerii Aston Martin au reusit sa imprime stilul caracteric marcii si asupra acestui model inedit. Portierele spate urca elegant spre luneta, iar liniile care pleaca de la nivelul aripilor fata merg in continuare spre aripile spate. La nivelul portierei spate se creeaza o forma deosebit de interesanta, care permite inginerilor Aston Martin sa ofere mai mult spatiu interior.

Portbagajul are o usa de dimensiuni relativ reduse, in linia segmentului coupe-urilor cu patru usi. In privinta motorizarii, Rapide ar putea dispune de o versiune modificata a motorului V12 de 6.0 litri care dezvolta in jur de 500 CP si circa 560 Nm. 

Via | ZerCustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru