Aston Martin DBS Ultimate Edition - cântecul de lebădă al sportivei britanice

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.05.2012
Aston Martin se desparte de actualul DBS cu o ediţie specială, ce garantează clienţilor exclusivitate, un interior personalizat şi un exterior agresiv.

Aston Martin se pregăteşte să spună adio actualului DBS cu o ediţie de final. Botezată Ultimate Edition, versiunea vine să încheie cu succes cariera actualului model şi să pregătească terenul pentru noua generaţie. Disponibilă pe variantele Coupe şi Roadster, ediţia de adio vine cu materiale noi şi mici modificări estetice.

La nivel exterior, clienţii vor avea de ales între doar trei nuanţe de caroserie, Silver Fox, Quantum Silver şi Carbon Black, şi un singur set de jante, finisate în culoarea Black Diamond. Fibra de carbon nu putea lipsi, fiind folosită pentru deflectorul posterior, pentru eleronul fixat pe portbagaj şi pentru carcasele oglinzilor laterale. Look-ul exterior este personalizat şi de evacuarea nouă, de blocurile optice pe fundal negru şi de etrierele vopsite în roşu şi galben.

În habitaclu, Aston Martin a pregătit o tapiţerie din piele Black Obsidian cu cusături speciale pe scaune şi panourile uşilor. Pentru plafon s-a folosit în schimb alcantara, iar pentru planşa de bord fibră de carbon.

Padelele cutiei au fost şi ele vopsite în roşu.

Pentru motorul V12 de 6.0 litri nu au fost operate schimbări, puterea totală fiind etichetată tot la 517 cai. Chiar şi aşa, DBS Ultimate Edition va încheia cum se cuvine cariera modelului sportiv, preţul ediţiei speciale urmând să se apropie de 300.000 de euro.

via l autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru