Aston Martin, editie de circuit pentru Asia

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.11.2007
Aston Martin a dezvoltat Asia Cup, o versiune a modelului Vantage N24, creata special pentru competitiile din Orient.

Esential

410 cai putere dezvolta propulsorul instalat pe versiunea Aston Martin Asia Cup.

Aston Martin va lansa o versiune de circuit a modelului Vantage N24, creata special pentru o serie de competitii din Asia. Botezat Aston Martin Asia Cup, modelul fi disponibil din 2008, in doar 18 exemplare, supercarul britanic urmand sa concureze in 12 curse care vor avea loc in China, Japonia, Malaezia si Singapore.

Aston Martin Asia Cup va fi echipat cu un propulsor V8, dezvoltat special pentru circuit, de 4.3 litri, care a concurat deja in competitii similare din Europa si Orientul Mijlociu. Motorul dezvolta 410 cai putere, un bagaj suficient pentru un supercar care cantareste doar 1350 de kg.

Toate exemplarele Asia Cup vor fi echipate si cu cea mai noua transmisie manuala Sportshift, roll cage, rezervoare speciale de combustibil, centuri si scaune de cursa si sisteme de stingere a incendiilor.

Pilotul care isi va adjudeca cele mai multe trofee in cadrul competitiei asiatice va fi recompensat cu un sezon sponsorizat in seriile FIA GT4 din 2009.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru