Aston Martin pregăteşte şase modele noi până în 2016

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 18.06.2010
Fanii Aston Martin vor sta în priză până în 2016. Perioada 2010-2016 va fi una dintre cele mai fructuoase din istoria mărzii în materie de lansări noi.

Pentru a-şi îmbunătăţi cifrele de vânzări, cei de la Aston Martin vor să lanseze nu mai puţin de şase noi modele pe piaţă până în 2016. Dacă unele dintre acestea vor fi reprezentate de noutăţi absolute în gama mărcii britanice, altele vor fi facelifturi sau generaţii noi ale modelelor deja existente.

Primul model din noua gamă Aston va fi Cygnet, care îşi va face apariţia pe piaţă în cursul anului 2011. Deja prezentat în versiunea definitivă de serie în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie a acestui an, primul model de oraş al celor de la Aston Martin urmează să aducă un salt al vânzărilor, fiind în acelaşi timp cel mai ieftin model vândut vreodată de britanici.

Dacă anul 2013 va aduce o versiunea restilizată a lui DB9, 2014 va fi un an hotărâtor pentru gama de top a mărcii, atunci fiind programată lansarea succesorului actualului Aston Martin Vantage. Tot atunci vom asista la naşterea primului SUV al mărcii din Albion, acesta urmând să fie construit pe baza conceptului Lagonda (foto).

În sfîrşit, după ce DBS va fi înnoit la rândul său în 2015, anul 2016 va aduce o versiune mai nouă a recent-lansatului Rapide.

via | Just Auto (înreg.)

Comentarii (1)

  • ma gandesc ca doar n-or da si astia in boala comercialului....c-apoi s-a cam dus exclusivismul...
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru