Aston Martin pregateste un supercar

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 26.04.2007
Surse din interiorul Aston Martin au declarat ca va exista un supercar cu nume de cod NPX.

In cadrul conferintei de presa care a avut loc la preluarea companiei Aston Martin de catre consortiul Prodrive, David Richards, noul boss al brand-ului britanic, a declarat: "Aston trebuie sa se orienteze spre noi modele competitive asemeni celor dezvoltate de concurenta, precum Audi R8. Suntem de parere ca ne putem extinde considerabil".

Potrivit unor surse din interior, declaratia lui Richards este un semn ca Aston va adauga un nou model de top gamei sale. Cel mai probabil acesta va fi un supercar cu motor central care sa rivalizeze cu modele Ferrari si Porsche.

Ulrich Bez, CEO-ul Aston Martin, a oferit si el indicii despre o noua linie de modele, in capul listei fiind pozitionat un supercar cu nume de cod NPX. "Ne gandim sa pozitionam un nou model deasupra viitorului Rapide iar aceasta nu este decat o dovada a convingerilor progresiste".

Intre timp, Aston Martin se pregateste de lansarea modelului in patru usi Rapide ale carui vanzari sunt estimate intre 1000 si 2000 de exemplare anual.

Pretul va fi fixat undeva in jurul valorii de 400.000 de dolari.

Surse din interior au afirmat ca "exista cu siguranta loc pentru un model pozitionat peste Rapide, asa cum se asteapta sa fie supercar-ul NPX, dar detalii despre pozitionarea motorului si caracteristici tehnice nu pot fi oferite deocamdata".

Cu o crestere de capital si investitie si cu o noua organizarea Aston Martin este tot mai aproape de un supercar.

Comentarii (1)

  • aleksys
    Aduceti Extinctoarele.................
    Mashina asta noua de la Aston Martin la ce capitol vrea sa rivalizeze cu ferari shi porsche: la capitolul ACCIDENTE, sau la capitolul INCENDII....... :)))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru