Aston Martin Rapide Luxe - o nouă definiţie a luxului

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 15.11.2010
Aston Martin lansează o ediţie specială a modelului Rapide, botezată Luxe. După cum o sugerează şi numele, sedanul vine cu o mulţime de accesorii de lux.

Esential

470 de cai putere livrează propulsorul V12 instalat de Aston Martin pe modelul Rapide.

Aston Martin vrea să îşi răsfeţe clienţii cu o ediţie specială a modelului Rapide. Sedanul coupe a primit indicativul Luxe şi împreună cu acesta o serie de modificări estetice importante, care personalizează aspectul general.

Clienţii pot opta la interior şi la exterior pentru pachetele Fast Track, Contemporary, DBS Special sau cele deja existente în gamă, responsabile pentru modificarea cromaticii generale. De asemenea consola centrală poate fi personalizată în nuanţele Iridium Silver şi Graphite, iar habitaclul poate fi presărat cu logo-uri Luxe.

Nu lipsesc nici sistemul audio Bang & Olufsen, scaunele îmbrăcate în piele, reglabile electric şi ventilate, şi nici ecranele LCD pentru ocupanţii locurilor spate. Aston păstrează tradiţia segmentului şi oferă, alături de cele enumerate mai sus, şi un set de şase valize exclusiviste.

Lista opţionalelor va include tapiţerie din piele perforată, vopsită în culorile Mogano, Piano Black, Bamboo, Tamo Ash, Nexus Alloy sau Double Apex Alloy, un volan îmbrăcat de asemenea în piele şi logo-ul Rapide embosat pe tetierele celor patru scaune individuale.

La nivel exterior, clienţii îşi pot personaliza exemplarul cu mai multe tipuri de jante, sub care se pot ascunde etriere vopsite în culorile roşu, negru sau argintiu.

Sub capotă, Aston nu se atinge de trenul de propulsie, care este compus din acelaşi motor V12 pe benzină, de 6 litri, normal aspirat, gata să producă 470 de cai putere, manageriaţi de o transmisie automată Touchtronic, cu şase rapoarte.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • ce tare e mia cazut fata cand am vazuto
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru