Aston Martin V8 Vantage primeste mai multa putere de la fabrica

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 12.12.2008
Inginerii de la Aston Martin ofera clientilor sai un pachet de imbunatatiri tehnice pentru modelul V8 Vantage 4.3.

La doar patru luni de la lansarea lui Aston Martin V8 Vantage cu motorul de 4.7 litri, compania britanica ofera clientilor posibilitatea de a mari puterea motorului de 4.3 litri de pe generatia precedenta V8 Vantage. Propulsorul V8 de 4.3 litri primeste 20 cai putere in plus si 10 Nm suplimentari, totalizand 400 CP si 420 Nm.

Astfel, Vantage-urile modificate vor putea atinge o viteza maxima de 266 km/h si vor avea un timp 0-100 usor imbunatatit. Modificarile constau in adaugarea unei admisii noi, reproiectata folosind tehnologia implementata pe modelul DBS. Sistemul de admisie are o serie de supape in traseul de admisie al aerului care se deschid la 5.500 rpm si permit intrarea controlata a unei cantitati mai mari de aer, ceea ce ii mareste puterea lui V8 Vantage. Unitatea ECU a motorului a fost reprogramata pentru a beneficia de cantitatea suplimentara de aer introdusa in motor de noua admisie.

Datorita noului pachet optional Sports Pack, introdus pe modelul V8 Vantage in cursul acestui an si introdus pe jumatate din toate exemplarele V8 Vantage produse, clientii pot modifica modul in care se manevreaza Aston Martin-urile lor.

Acest pachet intareste suspensia folosind arcuri mai tari si amortizoare Bilstein pentru a obtine un raspuns mai dinamic. Jantele forjate din aluminiu ajuta la reducerea masei in miscare, marind precizia manevrabilitatii lui V8 Vantage. Pachetul Sports Pack, cat si cel de modificari la motor sunt disponibile la toti dealerii Aston Martin.

Via | AutomobilesReview

 

Comentarii (1)

  • "Astfel, Vantage-urile modificate vor putea atinge o viteza maxima si vor avea un timp 0-100 usor imbunatatit."
    Pana acum nu aveau viteza maxima sau ce?!
    Mama ei de traducere!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru