Aston Martin Vanquish-editie limitata

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 13.02.2007
Aston Martin va construi manual o editie limitata pentru a marca sfarsitul productiei modelului Vanquish.

Productia modelului Aston Martin Vanquish se apropie de final. Pentru a incununa istoria deosebita a acestui model, britanicii pregatesc o editie limitata, Vanquish S Ultimate Edition.

Cele 40 de exemplare ale acestei editii vor fi construite manual la centrul companiei din Buckinghamshire si vor oferite dupa criterii deosebite, unor clienti deosebiti. Modelul Vanquish a luat nastere in 1995 si a fost conceput de Ian Callum. Acesta a devenit celebrul odata cu folosirea lui in seria James Bond, episodul „Die Another Day”.

Modificarile aduse editiei limitate se limiteaza la culoarea folosita la exterior, negrul fiind nuanta utilizata si pentru completarile la interior. Fiecare exemplar Vanquish S Ultimate Edition este personalizat cu inscriptii placate care sa marcheze numarul limitat al editiei. Modelele vor fi oferite doar in varianta 2+2 locuri, iar pretul lor va fi de aproximativ 270.000 de euro.

Va oferim mai jos concluziile la care au ajuns baietii de la Top Gear in privinta modelului Vanquish.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru