Au distrus cu excavatorul o masina de politie

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 06.09.2007
Incidentul s-a produs in Miami, SUA, si se pare ca a fost opera unor baieti care doreau senzatii tari.

Distractiile extreme sunt preferatele americanilor. Pentru a ne mai relaxa putin din emotia generala de inaintea Salonului Auto de la Frankfurt, am hotarat sa traversam oceanul si sa va relatam un eveniment deosebit din Statele Unite.

Cativa baieti din Miami au furat un excavator si au parcurs cu el circa 100 de metri intr-un parc central din Miami, dupa care au folosit utilajul pentru a distruge o masina a politiei.

Din fericire nu au existat victime, dar mai multe detalii nu se cunosc, politia din Miami nedorind sa dea pana in prezent o declaratie de presa. Asadar, nu se cunosc faptasii acestui episod iesit din comun si nici cauzele exacte ale comiterii lui.

Comentarii (3)

  • AndreiRN
    Razbunare
    O razbunare impotriva autoritati foarte originala. Acuma depinde de calibrul raufacatorilor daca au lucrat curat sau nu.
    0 0
  • Jena mare
    Mii jena de voi mai baieti ... asta s-a facut aici in cadru organizat , nu ca le-a trecut alora prin cap sa faca asha ceva. Nu faceai nici 10 metri cu excavatorul ala daca nu vroia Politia.

    A fost pentru o reclama , boilor. Asta e o reclama bine cunoscuta aici.
    0 0
  • HondaFan
    mai taci ma
    Radule da mai taci frate...nu mai jignii lumea si vezi`ti de trb ta...nu ai ce face toata ziua ? plimba un caine , fa ceva creativ ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru