Audi A6 Le Mans Edition

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 20.07.2006
Dupa ce a dat marea lovitura la Le Mans cu primul diesel care a castigat cursa de 24h, Audi a lansat o versiune A6 care sa celebreze evenimentul.
Pentru a celebra victoria primului diesel in cursa de 24 h de la Le Mans, Audi va produce versiunea A6 Le Mans Series, care va fi echipata de un motor TDI de 3.0.

Modelul va fi produs intr-o mie de exemplare si se inspira din deja celebrul Audi R10 TDI cu motor V12 de 5,5 litri, 650 CP si cuplu de 1.100 Nm. Pentru a marca acest eveniment istoric, fabricantul german a lansat editia A6 Le Mans bazata pe versiunea sport S, elementele imprumutate fiind vizibile mai ales in zona din fata si din spate a masinii.

De asemenea, A6 Le Mans Series include si sistemul de suspensie si de frane existent pe versiunea sport S. Sistemul de injectie common-rail plus cei 233 CP/4,000rpm si un cuplu de 450 Nm fac ca performantele modelului sa fie foarte bune, acceleratia pana la 100 km/h realizandu-se in 6,9 secunde.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru