Audi nu renunta la RS4

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 20.06.2007
Audi a dat informatii oficiale conform carora modelul RS4 nu va fi scos din productie, spunand ca zvonurile anterioare au fost exagerari.

Acum cateva zile se zvonea foarte serios ca Audi va renunta la productia modelului RS4 . De asemenea, se mai anunta ca cel mai probabil Audi va inlocui RS4 cu RS6.

Se pare ca toate aceste lucruri au fost doar exagerari deoarece departamentul de relatii cu presa de la Audi a informat ca zvonurile nu sunt adevarate si ca productia lui RS4 va continua si in 2008.

Trebuie adaugat ca ideea scoaterii lui RS4 si acoperirii golului lasat prin modelul RS6, ar fi fost una dezavantajoasa deoarece diferenta de pret este semnificativa.

Comentarii (5)

  • damn...
    Tot respectul pentru site, scuze de off-topic, sunt un fan al site-ului, e OK, DAR..daca puneti ad-uri in site, pune-ti-le mai putin enervante, ca asta cu AXE e cumplit ;). Serios. In rest... Stima.
    0 0
  • bannerele mici si dese, cheia marilor succese
    reclama in acest mod ma face sa ma gandesc la optiunea unsubscribe... think again...
    0 0
  • axeman
    Firefox
    AdBlock plus. Un addon pentru firefox, il gasiti aici: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865. un pic de configurare la inceput ( o zi, maxim doua ) si gata. Poate ca nu este etic fata de site, deoarece reclama ii aduce venituri, dar nici ei nu dau dovada de civism fata de noi prin reclamele care ocupa jumatate de ecran.
    0 0
  • numai prostii
    "Constructorul german a anuntat va renunta la varianta sedan a modelului RS4."
    Asta ati publicat acum 2-3 zile, acum ziceti ca erau zvonuri. Pai cand mai publicati zvonuri nu mai spuneti ca vin din partea constructorului ma baieti !
    0 0
  • PikaChu
    RS4
    E ceva normal sa nu renunte ... si nu are cum sa fie inlocuit de RS6, sunt din clase diferite ... chiar daca ar iesi din productie RS4 NU e inlocuit e un gol...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru