Audi Q7 de curse

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 18.12.2006
Nemtii de la ABT au pus mana pe un exemplar Q7 si au scos din acesta modelul AS7-R, al carui motor scoate 500 de cai putere.

Tunerii germani de la ABT au prezentat astazi imaginile celui mai recent model pe care l-au preluat si modificat acestia. Este vorba de AS7-R, un Q7 in versiune supersportiva.

Asa cum este foarte usor de dedus, "R"-ul vine de la Racing, o eticheta foarte usor de acordat unui Q7 al carui motor a primit un compresor volumetric si odata cu el 500 de cai, deci cu 150 CP mai mult decat versiunea de serie. In aceste conditii, performantele nu raman deloc datoare: viteza maxima 260 km/h si 5.9 secunde pentru 0-100 km/h.

Inginerilor ABT nu le-a scapat niciun detaliu estetic: partea inferioara a spoilerelor fata si spate, aripile rotilor si pragurile laterale sunt toate cromate, in timp ce restul caroseriei vine intr-o nuanta negru-opac.

La interior se remarca habitaclul imbracat in piele si sistemul audio/video realizat in totalitate de Alpine. Acesta cuprinde monitoare LCD de 10 inch pentru pasagerii locurilor din spate, un schimbator de DVD-uri si interfete pentru iPod si Playstation 2.

Comentarii (1)

  • Doru W.
    Competitie ...
    Oare ar putea acest superb car sa tracteze un Boeing 747 de 155 tone ? Daca da , atunci ar fi un motiv in plus pentru a intra in posesia acestui super SUV !
    Cu stima ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru