Audi RS6 va avea 571 de cai putere

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 26.06.2007
Surse din interior au dezvaluit puterea motorului V10 biturbo de 5.0 litri care va echipa viitorul RS6: 571 de cai putere.

Surse din interiorul Audi au dezvaluit informatii pretioase despre viitorul Audi RS6. Modelul de performanta de la Audi va fi un adevarat supercar, motorul V10 bi-turbo urmand sa ofere 571 de cai putere.

Potrivit unor oameni din interior care au reusit sa intre in contact cu talonul de inregistrare a masinii, noul RS6 va dezvolta 426 de KW adica 571 de cai putere si va avea o capacitate a motorului de 5002 cmc. Cuplul motor impresioneaza si el prin cei 1000 de Nm.

Puterea este distribuita prin intermediul unei cutii automate ZF, transmisia fiind una quattro AWD. Pentru a putea struni adevarata herghelie de sub capota, Audi va oferi ca optionale frane din carbon ceramic si transmisie DSG. Planurile de viitor ale Audi nu se opresc insa aici.

Constructorul din Ingolstadt va dezvolta, pe langa variantele sedan si avant ale RS6, si o versiune Plus capabila de o putere si mai mare, de aproximativ 620-635 de cai. Mai mult decat atat, Audi intentioneaza sa foloseasca acelasi motor bi-turbo pentru a dezvolta o versiune RS a supercar-ului R8.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru