Audi S3 tunat de MTM

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 13.02.2007
Germanii de la Motoren Technik Mayer, tuner german specializat pentru Audi, au realizat o varianta de performanta a lui S3.

Tunerul german Motoren Technik Mayer, cunoscut mai ales dupa acronimul MTM, au scos la iveala ultima lor realizare: un Audi S3 in cu totul alta infatisare. Hatchback-ul sportiv arata acum ca un adevarat racer.

Tunerul a dezvoltat doua pachete de motorizare pentru propulsorul TFSI. In prima faza, MTM a inlocuit sistemul electronic al motorului. Aceasta schimbare a generat 310 cai putere si un cuplu motor de 400 Nm. Cei care vor opta pentru sisteme de evacuare imbunatatite se vor bucura de inca 5 cai putere si 5 Nm.

Versiunea de top primeste si mai multe componente MTM pentru evacuarea gazelor arse, componente care duc la o putere a motorului de 330 cai putere si un cuplu motor de 420 Nm. Astfel echipat, S3 atinge 0-100km/h in doar 5.1 secunde si poate rula cu o viteza maxima de 264km/h. Pentru a putea tine in frana acest mic monstru, MTM ofera un pachet special de frane, cu discuri intre 330x32 si 380x34. Discurile semiperforate vor exista ca echipare standard.

Fanii lui Audi S3 vor fi astfel ajutati de cei de la MTM sa fie cu un pas inaintea concurentei: BMW 130i, Golf GTI si R32.

Comentarii (5)

  • nu se ia fatza asa usor la BMW
    DE CAND AU APARUT AVIOANELE IN INDUSTRIA DE MASINI A APARUT O ZICALA CARE PE MULTI II INTRIGA SI PE ALTII II SATISFACE PE DEPLIN. "CICA, DACA VREI SA AI UN AVION DE CLASA INTAI PE SOSEA CUMPARATIUN MERTZ IAR DACA VREI SA AI RACHETA CUMPARA UN BMW RESTUL MASINILOR NU CONTEAZA" SCUZE PENTRU POSESORII DE "NU CONTEAZA" DAR ASTA ESTE REALITATEA.
    0 0
  • Critic
    GTI?
    Cand se vor compara S3 cu GTI vor zbura porcii.
    0 0
  • audist
    LOL
    Am mers cu mercedes si cu bmw. Mercedes este si va fi liderul de lux. BMW este strutzo camila intre sportivitatea BMW si luxul mercedes. Audi e o masina sportiva la un pret excelent. S3 suna bine, arata si mai bine iar cu modificarile acestea face seria 1 de colacao iar Golful... HAHA este un A3 mai iefitn si mai mic si mai urat :P.
    0 0
  • cosmin
    comentariu
    gti-ul nuj ce cauta acolo.....r32....da, merge, dar gti-ul nu sufera comparatie....poate doar k look....sau nucu asa; in alta ordine de idei, mercedes = lux , bmw = sportivitate; audi = lux si sportivitate intr-o ambiantza foarte placuta dar la un pretz mai scazut dekt rivali.
    0 0
  • Hm!
    se combina bine utilu cu placutu!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru