Audi TT in 2020, vazut de un bulgar

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 14.02.2007
Un economist bulgar pasionat de designul auto a realizat o versiune probabila a lui Audi TT in 2020.

Dupa ce azi-dimineata am aflat ca un roman a castigat premiul cel mare al Concursului de Design Peugeot, va informam acum ca bulgarii s-au gandit si ei sa isi indrepte atentia inspre un alt segment de design. Se pare ca vecinii nostri de la sud de Dunare se arata tot mai interesati de modele futuriste si axate pe performanta. Daca lunile trecute v-am prezentat supercar-ul bulgar de 150.000 de euro , acum venim in atentia dumneavoastra cu o noua gaselnita a vecinilor nostri.

Nikola Vargov, economist bulgar si in acelasi timp un impatimit designer auto, a realizat o schita care prefigureaza un Audi TT din anul 2020. Aspectul foarte avantgardist al masinii aduce foarte mult cu actualul Bugatti Veyron, insa designerul a afirmat ca masina reuneste multe linii traditionale Audi: "Am intocmit o lista cu toate liniile de design care ar putea fi la moda in urmatorii 13 ani, linii pe care insa sa le pot adauga modelului, fara a pierde designul specific brandului. Linia Audi este pastrata de grila frontala Auto Union, geamurile din portiere, arcuirile caroseriei, prizele de aer si blocurile optice cu design agresiv.

Am vrut sa creez ceva nou, de referinta atat pentru istoria glorioasa Audi cat si pentru continua cautare a inovatiei caracteristica brandului german."

Daca o astfel de masina ar fi construita acum, cu siguranta ar putea fi incadrata in categoria supercar-urilor. Evolutia pietei auto si implicit a designului va face insa din acest concept o posibila masina de serie.

Comentarii (6)

  • va rog frumos
    nu mai pomenitzi de bulgari pe site ! ca si asa ne e scarba de gradinari
    0 0
  • laptoplama
    Portbagaj????
    Da cum se deschide portbagajul sa punem bulionul?????
    0 0
  • cosmin
    da are motor?
    daca ar pune un v8-500cp ar fi frumos
    0 0
  • E TRAE DE TOT
    ESTE CE AMI TARE MASIN SPORT PENTRU MINE SI CRED CAESTE SI PENTRE ORTE MULTI. CRED CAE UN OZENE PE PAMANT??
    0 0
  • fals
    nu cerd ca asa vor arata masini le in anul 2020 dar in fine yo cred ca majoritatea elementelor de desing sunt inspirate de la alte marci si au fost prelucrate nu mi se pare chiar asa originala pe cat ar trebui sa para un concept ca asta e la urma urmei. conceptul romanului pt Peugeot e de 100 x mai tare decat acest audi.
    e bine ca sunt destui care se gandesc in viitor dar cred ca acest bulgar ori e batran ori e incepator ori....
    0 0
  • masinutza cu pedale
    intr-adevar un veyron redesenat si baga omul motive sa se scoata. il inteleg
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru