Audi va scoate Q3 si Q1

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 11.04.2007
Cotidianul german "Auto Bild" a anuntat ca Audi se va extinde serios pe piata SUV-urilor. Pe langa Q7, germanii din Ingolstadt pregatesc Q5, Q3 si Q1.

Se stie deja ca Audi a pregatit un frate mai mic pentru Q7, viitorul model Q5 care are menirea sa rivalizeze cu Mercedes GLK si BMW X3.

Conform cotidianului german „Auto Bild”, Audi pregateste inca doua modele in aceasta gama, Q3 si Q1. Se pare ca Audi intentioneaza, prin lansarea acestor modele, sa ocupe intreaga gama de pe piata SUV-urilor.

Crossover-ul mic Q1 va fi conceput sa aiba un pret sub 20.000 de euro.

Comentarii (3)

  • marius
    Q 1,3,5,7...
    Nu stiu daca aceste variatiuni pe teme sunt binevenite.Mi se pare mai degraba recrearea papusilor rusesti.nu stiu pe cine ajuta.pacat
    0 0
  • Sincer sa fiu, imi vine greu sa cred ca se vor gasi atatia cumparatori pt. atatea Q-uri, dar u never know. Cerculetele au un mod deosebit de a atrage clienti
    0 0
  • QQQQ...
    Probabil cum se spune si in comwentariul de mai sus "u never know". Pe mine m-a fascinat ce succes nebun a putut sa aiba si are in continuare Q7. Asta referitor la faptul ca e o masina enorma, de aici si ceva aspecte negative legate de utilizarea zilnica, peste tot, oriunde!! De aici ajung sa ma gandesc la anumite aspecte:
    - cine a salivat dupa un Q7 dar nu si l-a permis o sa isi permita un Q mai mic (si o sa intre in rand cu "lumea")
    - modelele mai mici de Q vor fi cu siguranta mult mai practice intr-o utilizare zilnica, drept care din nou avantaj
    - in general preturi mai mici si mai abordabile
    - datorita calitatilor deosebite pe sosea (pe care cu siguranta le vor avea) multa lume se va orienta in loc de un break catre un SUV (si aici nu ma refer la impatimitii de Audi).
    Personal sunt curios cum vor arata aceste Q-uri in variantele lor de serie, pentru ca la capitolul design marele Q7 sta bine de tot, personalitate Audi la max, de aici si marele sau succes probabil...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru