Australienii distrug masinile implicate in curse ilegale

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 13.11.2007
Autoritatile australiene vor filma distrugerea masinilor implicate in cursele ilegale.

Australienii vor sa puna capat curselor ilegale de masini si apeleaza la masuri drastice. Guvernul regiunii New South West din Australia a decis ca masinile implicate in curse ilegale sau care ruleaza cu viteze mari pe strazile Sydney-ului sa fie confiscate si mai apoi distruse.

De parca aceasta masura nu ar fi fost destul de aspra, autoritatile australiene au anuntat ca vor filma distrugerea masinilor si o vor face publica pentru educarea populatiei. Oficialitatile regiunii cred ca aceasta masura este corecta, cei care incalaca legea punand la randul lor in pericol integritatea bunurilor si a vietii celorlalti.

Dupa distrugerea vehiculului, autoritatile vor filma pe rand avariile partilor tunate pentru educarea oarecum violenta a publicului tanar. Inainte de distrugerea automobilelor, guvernul NSW va fi insa nevoit sa ii condamne pe soferii care incalca regulile de circulatie.

Comentarii (7)

  • o lege de ...
    cum aia din california parca au facut acelasi lucru hop si ei ...
    1 0
  • cea mai mare porcarie auzita vreodata , pai le aprtine de au dreptu ... proprietatea privata e in afara oricarei legi , sa ii ia carnetu sa-l amendeze ...da sai iei masina sa o distrug...
    0 0
  • Corect
    Foarte corect! asa nu mai are dobitocu' cu ce sa te omoare pe strada.
    0 1
  • ASTEPTAM LEGEA SI LA NOI
    de ce e buna o asa lege ?
    pai, ce castigam daca doar il amendeaza sau ii ia carnetul? A doua zi ala conduce fara carnet si omoara 3-4 OAMENI ......sigur masina ajunge in aceeasi stare, dar nu mor si 3-4 oameni ....CRED CA E O IDEE BUNA:)
    0 1
  • george
    DUMM LAW
    Leagea e proasta din mai multe motive. Unul ar fi ca individul care-si pierde masina in felul asta va fi in mod sigur superofticat (in masinile astea se baga bani gramada, munca la rupere de oase, timp cu nemiluita si pasiune garla) si isi va lua alta masina, in anumite cazuri mai putin performanta decat prima, cu care va merge la fel...cu mai multe sanse de a face accident (performanta nu inseamna doar demaraj ci si tinuta de drum/stabilitate si franare). De aceea, e mai eficient sa-l bagi pe bizon in parnaie decat sa faci praf masina.
    In al doilea rand este vina sistemului. Presupun ca si la australieni procedura de obtinere a permisului e ca si la americani...unde numai cine nu vrea nu are permis :((. Daca s-ar da permis intr-o maniera mai exigenta, cu siguranta ar fi mai putine accidente si mai putin grave. Luati exemplul Germaniei unde viteza pe autostrazi e nelimitata (cu exceptiile de rigoare).
    Alt motiv este ca, in general, cursele "ilegale" se desfasoara pe sosele putin circulate sau la ore la care circulatia e cvasiinexistenta ca sa nu mai spunem ca, oricum Australia are teren suficient :)))
    0 0
  • da
    FOARTE BINEEEEEEEEEEEE !!!!!!!
    0 0
  • aberatie
    Parerea mea este ca cei care fac curse ilegale sunt mai putin implicati in accidente de circulatie si se face o nedreptate casandu-le masinile proprietate personala. O sa ajungem sa nu mai avem propriile hobby-uri pentru ca legea nu ne permite. Daca sunt asa de incuiati guvernantii de acolo de ce naiba nu fac trasee special amenajate pentru astfel de manifestari. sunt convins ca bani se gasesc! (si asta chiar si la noi). PS: Si eu imi doresc sa ma duc pe un circuit amenajat astfel incat sa imi testez masina la limita, nu pe drumul public, astfel incat in in cazuri de maxim pericol sa stiu la ce sa ma astept cand sunt pe un drum public (cand vine ditamai microbuzul peste mine).

    PS#2: Nici eu nu sunt de acord cu intrecerile ilegale, dar acestea se pot organiza foarte frumos si elegant.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru