AutoItalia creste

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 04.08.2006
AutoItalia a reusit o perioada de vanzari foarte buna in luna iulie. Principala arma in campania de vanzari s-a dovedit a fi marca Fiat.
Importatorul local al marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati si SsangYong, AutoItalia, a reusit un numar record de vanzari pentru luna iulie.

In primele sapte luni ale anului AutoItalia a vandut 4.816 unitati , in crestere cu circa 25% fata de aceeasi perioada din 2005. Obiectivul companiei pentru acest an este vanzarea a peste 8.000 de masini. Cea mai vanduta marca a importatorului a fost Fiat, cele mai mari vanzari inregistrandu-le modelul Albea, cu vanzari de 1. 390 de unitati, urmat de utilitarele Doblo Cargo, cu 849 de unitati si Ducato Furgone cu 560 de unitati.

Fiat, cel mai mare producator italian de automobile, are o cota de 2,5% pe piata locala de autovehicule la jumatatea acestui an. In acelasi timp, marca se afla pe locul sapte in clasamentul vanzarilor de masini de import.

Vanzari bune pentru AutoItalia s-au inregistrat si la nivelul altor marci, fiind comercializate 161 de unitati SsangYong, 132 de masini Alfa Romeo, precum si 27 de Lancia, precum si cinci masini Maserati, fiecare peste 100.000 euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru