Automarket a ajuns la Serres-Cup!

De Robert Gherghe
Publicat Sambata, 29.09.2007
Va transmitem live de la primul eveniment automobilistic romanesc desfasurat in afara tarii.

Automarket a ajuns la Serres in Grecia. Astazi echipa noastra ajuns in localitatea Serres, gazda evenimentului de motorsport organizat de Rally.ro si clubul Firesport Motorsport.

Automarket va transmite live de pe circuitul unde se vor desfasura cursele automobilistice. Pana atunci, tinem sa va punem la curent cu cateva detalii despre drumetia noastra.

Ajungerea in Grecia presupune o lunga si plictisitoare traversare a vecinei noastre de la sud, Bulgaria. Spre deosebire de drumurile din tara noastra, in Bulgaria nu am intalnit un trafic infernal, dar am intalnit un soi de autostrada care era in dese randuri interferata de un drum cu carcateristici judetene, dupa criteriile romanesti. Lasam la o parte periplu nostru spre Serres si revenim la lucrurile care ne-au adus aici.

Am fost insotiti spre Serres de cele mai exclusiviste masini care vor participa la competitie, Renault Spider si Subaru Impreza STi. Un moment mai comic s-a consumat la iesirea din Bulgaria si intrarea in Grecia, cand vamesii bulgari au retinut pentru controale suplimentare modelul Spider, deoarece nu intelegeau ce este cu el .

In cele din urma lucrurile s-au rezolvat si vom putea vedea la lucru unicul Spider din Romania.

In continuare va prezentam o galerie foto cu masinile pregatite pentru competia romaneasca din Serres. Enjoy!

Comentarii (1)

  • mai comic ?
    mai comic din exterior :) din interior o fost putin stresant !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru