Comentarii (20)

  • greseli
    "pe benzina de 2.5 cai si 170 CP" -
    - ai spus ca o mica problema - suspensiile - inteleg o deplasare in Maroc nu se pupa cu o problema serioasa

    si nu ai zis nimic mirceo doamne de cutia de viteze - se stie ca Renault are probleme la capitolul asta - sa inteleg ca le-au rezolvat???
    1 0
  • Mircea Mester
    @gogo
    Daca aveai inspiratia de a citi ceva mai jos ai fi vazut, citez, ca suspensiile "Sunt moi si acest lucru se traduce printr-un comportament care include ceva ruliu si tangaj in viraje". Cred ca e destul de acid/rau/dur/cum vrei sa-i zici.

    Am adaugat un mic text legat de cutie. Asa e, nu am simtit probleme la capitolul transmisie. cel putin pe diesel. Iar despre fiabilitate si consum, nu e contextul potrivit. Nu a fost un test concludent din acest punct de vedere.

    Multumesc pentru opinie.
    1 0
  • Nu prea buna
    Design sters, performante mediocre, au cam supradimensionat capacitatea de productie.
    0 0
  • dadadada
    Daa ! Renault a reusit si de data asta ! Abia astept sa fac un test de conducere.Nu am incredere in parerea celor de aici care sunt , evident, pro(???)nemti.Astept testul si vinzarile.....
    0 0
  • Koleos
    Super faina la prima vedere. Daca si consumul e rezonabil atunci merita. Sper ca la toamna sa-mi pot permite ori Koleos ori Kouga. Pretul incepe de la 25000 euro la ambele modele.
    0 0
  • problema
    reclama panasoni
    Oameni buni , voi nu ati realizat ca pe noi chiar ne incurca reclama asta de la panasonic, se face cat tot ecranul si nici nu o poti inchide pt ca este prea mare si X ul e prea jos ,,, stau sa ma joc cu mausul pe aici,, am chef sa stau sa citesc toate reclamele astea juma de ora pana se desprind, e stresant mai ceva ca la protv cu reclamele alea de juma de ora...
    1 0
  • Renault
    Toate bune si frumoase, insa dpdv al designului este mult prea Renault, oare nu s-au putut descotorosi de imaginea asta de monovolum nici in cazul unui SUV???
    Pentru Dan: eu as alege Kuga.
    0 0
  • george.b
    succesuri
    Cred ca o sa aibe un deosebit succes asa cum are noul reno laguna (nu stiu daca am vazut 5 masini in tot bucurestiul) "darar faliment"
    0 0
  • ~!~TEXAS~!~
    arata ...
    ce e bai nene LEXUSU ASTA RX cu sigla de renault :))
    0 0
  • Un raspuns direct daca se poate
    Stimati redactori, in concluzie ca nu am inteles nimic din comentariul vostru; renaultu asta este un esec asa cum ne obisnuiesc cei de la renault??!!
    0 0
  • reclama
    Reclama asta la Panasonic si alte flash-uri in general devin la fel de obositoare ca spam-ul. Si asta ma determina sa nu mai vizitez acele site-uri.
    0 0
  • Inca un succes :D
    E clar ca de 7 ani in Romania Reno e primul la vanzari, si ce e si mai clar ca laguna III asta ultima , e o bijuterie ( am facut drive test) :D , e pe segmetul lux si nu trebuie sa se vanda ca Dacia :)) , nu pe segmetu tarani frustrati care stau pe messenger. Iar referitor la Coleos , cred ca arata super ok , dar binenteles cu totii putem sa ne dam cu parerea ca doar avem 3 Suvuri in parcare si vb aia ca ne priepem ... :)) . Numai bine .
    0 0
  • e pe bune?
    1. voi sigur ati testat personal masina sau vorbiti din auzite? puneti atunci un filmulet sau poze reale, nu de-astea de presa de pe net. ceva detalii, ceva poze reale !!! 2. "ale urmasilor preistorici" sau ale predecesorilor preistorici ai vrut sa zici? 3. "marca din Hexagon a asteptat si a analizat concurenta pentru a fi siguri ca vor produce un model mai ridicat din punctul de vedere al calitatii". pai au facut FOARTE PROST pentru ca intre timp concurenta a castigat din respectivele modele si in curand vor veni cu noile generatii care, ce sa vezi, vor fi mai bune decat Koleos !!! off doamne!
    0 0
  • BMW4ever
    spoiler de logan
    bai oameni buni,.......da de spoileru ala fata de logan nu ziceti nimic? cam penal arata masinuta asta,.....dar deh.....renault
    0 0
  • domnosu
    misto interiorul...
    Interiorul este mult mai frumos decat exteriorul(la categoria design)...nu prea stiu despre materialele
    care s-au folosit la interior...dar este destul de reusit pentru Renault; cat despre faza cu
    statul in trei roti, pentru care s-au facut cam multe poze din cate sunt, nu cred ca tine de
    performantele unui SUV...asta pot sa o fac si cu Loganu' meu! ;-) p

    ...iar despre reclama de la panasonic...DISPERANTA...huuooooo!!!
    0 0
  • antiRenaultu'
    puscate
    dragilor am exploatat destule renault, care sunt cele mai pushcate masini( mai proaste si decat cele americane), incat un nou rahat de la reno care seamana cu santa fe si mai si costa 25k euro nu poate sa impresioneze decat pe aceeasi fraieri pe care-i vedem zi de zi pe strada....
    0 0
  • pt antirenault
    bine ca ai tu masina germana de 2 ani cu 300 mii km rulati. smechere
    0 0
  • ma chiama logan
    ma dau cu logan
    shi asta e Loganeos v.2
    0 0
  • megane2
    Koleos
    Scoate-ti naiba reclama aia de pe ecran ca e tare enervanta.
    0 0
  • :)
    din cate am citit si imi imaginez (datorita cooperarii cu nissan) Koleos o sa fie peste concurentii directi (kuga, tiguan)la capitolul off road.Nici la calitatea materialelor vad ca nu sta rau. Seamana cu cele din Laguna care sunt de cea mai buna calitate.Motorul 2.0 dCi de 150 cp este peste cel de la ford sau vw din toate pct de vedere.Am mers cu Laguna si mi-a placut fff mult, si nu exagerez.Daca nu ma credeti puteti sa faceti un drive test sa va convingeti sg. Ceea ce nu imi place la Koleos e designul in rest e prea ok masina.Deci per total zic ca e o masina reusita.sa vedem si pretul...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru