Automarket a testat Mazda6 MPS

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 15.10.2007
Versiunea sportiva a sedanului Mazda6 a fost luata la intrebari de echipa Automarket prin traficul bucurestean.

Automarket a incercat sa scoata tot ceea ce este mai sportiv din Mazda6 MPS si nu oricum, ci in infernalul trafic din Bucuresti.

Vezi concluziile noastre in sectiunea de Drive-Test !

Comentarii (5)

  • Rau ati facut...
    ...ca ati testat-o in Bucuresti; este cel mai prost loc pentru a testa masina aceasta.
    Probabil ma ramane sa testati Citroen C1 la performantele de autostrada si le-ati pus pe toate la un loc.

    Cine vrea sa se bucure de masina aceasta poate numai in afara orasului (poate chiar ar fi nevoie sa iasa in afara Romaniei la cate autostrazi avem).

    Mai mult, ati testat-o, dar nu ati descoperit nimic din ce se putea descoperi doar uitandu-te la masina intr-o parcare si cititnd mapa de presa a producatorului.

    Chiar daca nu sunteti mari specialisti, e de preferat sa faceti si voi remarci si observatii personale punandu-va in pielea clientului.
    0 0
  • pentru Maka
    Daca te-ai fi obosit sa citesti si drive-testul nu numai sapoul sau trimiterea ai fi observat ca am testat Mazda6 MPS si in traficul bucurestean si la drum intins pe autostrada...Asa ca putina atentie si mai putina ironie o sa te faca sa-ti dai seamana de calitatile masinii pe care noi am testat-o.
    0 0
  • Oarecare
    Aberatii
    "Pe autostrada masina isi demonstreaza veleitatile sportive, herghelia de sub capota lasand in urma concurenti cu prestanta ca BMW 335i sau Seat Leon."

    BMW 330i - 258CP; 0-100km/h: 6.3sec; Vmax: 250km/h.
    BMW 335i - 306CP; 0-100km/h: 5.5sec; Vmax: 250km/h.

    Cum ati reusit voi sa "lasati in urma" un 335i, nu pot decit sa-mi imaginez. Probabil BMW-ul mergea cu frana de mana trasa. Poate ar fi mai bine sa va documentati putin inainte. Si nu-mi spune ... Seatul era un Leon Cupra. Ca n-are saracul decit 240 CP, si un demaraj cam la fel ca si MPS-ul.

    S-au vazut baietii cu 260 CP pe A1 si nu le mai statea nimeni in cale ! :))))
    0 0
  • deminij
    opa
    e draguta masina... bune comentarii =))
    0 0
  • Super masina
    Mazda 6 e una din cele mai frumoase modele japoneze...astept totusi varianta MPS a noului model care s-a putut admira la SIAB!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru