Comentarii (3)

  • Sunt detinatorul unui Opel Corsa cu motor de 1.2 - 80CP. Sunt multumit de masina, mai ales ca este prima mea masina (cumparata la 2 sapt dupa obtinerea permisului). Consum foarte bun, in afara maxim 6-7L la 140Km/H (sau 4-5 daca mergi mai incet), iar in oras in jur de 9L daca mergi cu ea "sportiv" (shimbat viteze pe la 4500-5000rpm, caci prea sportiva nu este masina).
    Singurele incoveniente sunt motorul mic (acum imi doresc ceva mai mult) si frane care uneori par a nu fi suficiente. Pentru oras insa, este masina ideala in opiniea mea, mica si suficient de sprintena si consum redus. Pentru dumuri lungi nu este cea mai buna alegere din cauza motorului mic, dar este cat de cat ok daca fotezi motorul.
    Un mare plus pentru CORSA in general mi se pare directia si stabilitatea in curbe, simti ca tu conduci masina si nu ea pe tine.
    Insa la viteze mai mari, 150-160Km/h, se simte ca are masa mica, iar daca mai bate si vantul puternic este nevoie sa tii volanul mult mai bine.

    Totusi, imi doresc un model GSI pentru motorul puternic pe care il are si nu in ultimul rand aspect. Intrebare pentru autorul review-ului : ce ati dorit sa spuneti prin "In plus, comportamentul sau in regim de auostrada nu poate fi descris ca fiind unul foarte prompt la decelerare." ? Ar fi nevoie de frane mai bune la aceasta masina (daca nu ma insel sun aceleasi ca la modelul OPC)? Consumul maricel de peste 10L, cred ca este oarecum de asteptat avand in vedere putearea motorului. Se poate face test drive cu acest model la unul din dealerii Opel din Bucuresti ?
    1 0
  • mda
    Americanii de la GM au facut un "pudel" ! Cine are nevoie de o masina asa de mica si cu motor atit de puternic ? Si nici vreo frumusete nu e........
    0 1
  • @alex
    "pudel" poate ca e in opinia "baiatului lui tata". Corsa e masina anului 2007 in Europa asa mai gandeste-te. nu toata lumea are bani de dat pe masini, sunt lucruri mai imortante pe lumea asta. daca ai nevoie de o masina atat pentru oras cat si pentru afara, consum redus (in functie de stil de condus) si pentru 2-3 persoane e mai mult decat buna. Personal prefer Corsa in fata multor altor modele de masini( de ex glof 5...), poate mai degraba mi-as lua o Mazda 2 dar e doar un poate...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru