Comentarii (21)

  • ?
    Am si eu o curiozitate...pozele au fost facute cu telefonul mobil? Daca tot nu aveti bani sa cumparati o camera pro, macar inchiriati una si nu mai postati poze facute cu o camera de 150$
    0 0
  • @vince
    auzi mah ...pozele sunt chiar misto...ne scuzi...acuma...toti suntem profesionisti si nu ne mai puteam suporta cu aere de fotograf...haide pa...
    deci jetta e misto...cel putin in poze...:-)
    0 0
  • *****
    o masina buna chiar mi-a placut foarte mult si imi place ....dar am avut o problema care nu mi se pare normal sa imi pice un injector la 68000km ....cei de la service de la ww mi-a dat o veste nu avem motorina compatibila petru motorul asta
    0 0
  • Pt tony
    Din pacate e adevarat ca motorina de la noi nu este buna,multa lume se plange din cauza asta

    Jetta este o masina buna dar nu pentru romania
    0 0
  • @ tony
    Ia-ti o Honda si nu o sa mai ai probleme cu motorina ...
    0 0
  • Blaa...
    marfa
    ce-ati cautat cu ea in fan mah gospodarilor?
    0 0
  • zarnesteanu
    O masinuta foarte faina
    In 2005 am testat masina asta la diversi dealer-i si am fost gata-gata sa o cumpar. Are un interior elegant, practic, si in varianta premium package e extraordinar de simpatica. Are clasa si e bine inchegata. Dim pacate, masina pe care vroiam s-o dau la schimb mi-au subevaluat-o grosolan si-n felul asta au mai pierdut un client.

    Din fericire masina e excelenta si mult mai fiabila decat modelul precedent. Daca dealer-ii ar fi mai putin hrapareti, cu siguranta ar avea mai multe vanzari.

    Cat despre tipul cu "ia-ti o honda", am o vorba. Propune-le iubitilor tai orezari sa-ti faca o masina care sa mearga cu fecale. Iti garantez ca n-o sa duci lipsa de combustibil de cate ori o sa trec pe langa o honda Urina sau acura Cacat.
    0 0
  • marius
    lol
    ce greu` o fo` zamesteanu`:))
    0 0
  • Bla bla
    Tot asa
    Hahaha,t ajut si yo cu combustibil:)pt Honda facem orice nu?
    0 0
  • Locatie
    Am observat tendinta asta de a duce masini elegante pe iarba...fratilor..locul lor NU este acolo !! Macar drum asfaltat sa fie desi pt un test as alege clar un peisaj urban.
    0 0
  • @zarnesteanu
    Dar ce vrei domnule, sa iti dea masina in pierdere? Cum adica au pierdut un client? De ce nu ai vandut masina in targ la pretul dorit de tine si sa mergi pe urma la dealer sa iti iei masina???? De prosti din astia avem destui.

    In ceea ce priveste motorina, e un mare bullshit. Normal ca daca se alimenteaza de pe la bulgari, ucrainieni, moldoveni si de la tractoare nu e buna. Am mai auzit si de la dealerul renault ca cica motorina de Romania nu ar fi buna pentru 1.5 dci-uri si de aia au probleme cu injectoarele. Astea sunt frectii la picior de lemn ca no, romanul e prost si crede.

    O gramada de romani au dieseluri, facute de diferite marci. Nu cred ca pica injectoarele pe capete.

    Si in ceea ce priveste Honda, tot ce pot sa spun, este ca au (si au avut) modele care dau clasa VW-urilor de la distanta. Inca VW-ul nu are motor diesel care sa se compare cu 2.2-ul de la Honda (dinamica, consum, silentiozitate). In ceea ce priveste benzinarele aspirate, VW mai are mult de tot de mancat pana sa ajunga la performantele Honda si nu numai. Pana si Grupul Hyundai-Kia i-au batut rau de tot la benzinare (aspirate) si chiar la dieseluri.
    0 0
  • aoleu....
    Ba nene ai inebunit la cap cum sa fie Honda la motoare peste vw mai citeste si tu pe net si vezi de exemplu:
    http://www.ukipme.com/engineoftheyear/winners_07/winner.html
    mai ales chinezariile pe care le-ai enumerat mai sus tu vorbesti din auzite sau te referi intr-o anumita gama de cilindree sau e efectul de turma care te-a cuprins si pe tine;s-a trezit unu sa zica ca cele mai bune sunt masinile japoneze fara sa argumenteze.
    0 0
  • george.b
    proaste ...
    Daaaaaa vw e prost cumparati masini japoneze ca asa am zis eu
    0 0
  • pentru ANDO
    hai sa iti zic ,m-am interesat si eu cum sa fie motorina de vina mai ales k eu bag motorina in tara numai de la O** cea mai scumpa plus pe timp de iarna ii bag alpine ...si intradevar e din cauza motorinei ww jetta si ww cc au motoare care nu sunt compatibile la motorina din tara noastra
    0 0
  • critici
    Mai ,baieti, autori de articol, subscriu si eu la ce au spus altii inaintea mea...Ce ati cautat cau masina asta pe iarba? Fac cumva cei de la VW masini de tuns iarba si noi nu stim?
    Sau poate ati vreut sa faceti niste poze cu masina intr-un peisaj mai deosebit.... Nu v-a iesit...Ori trebuie sa schimbati fotograful ,pt ca nu stie sa foloseasca aparatul, ori trebuie sa luati un aparat performat si sa mai ajustati pozele inainte de a le publica (asa fac toate publicatiile care se respecta).
    Cat despre masina... Tot respectul pt cei de la VW...fac treaba de calitate. Am facut si eu ture cu acelasi tip de motor si e nemaipomenit pt dimensiunile sale.
    0 0
  • ???
    eu nu inteleg de ce au facut pozele pe camp pt k nu este o masina de teren sau ceva de genu asta si nici nu e VACA sa pasca acolo
    0 0
  • sedinta foto
    singurul lucru la care nu ma asteptam in sedinta foto era chiar masinutza... in asemenea peisaj s-ar fi incadrat de minune... un UTB UNIVERSAL. pt vw respect, masini bune.
    0 0
  • mai-mai
    vw=caruta populara=un alt kk german(nemtesc pt. rusofoni) hahaha
    0 0
  • domnosu
    jetta
    superba masina!
    0 0
  • jetta
    mi-am adus o jetta 1.9 TDI DPF 105CP conforline din Germania ,masina are 1.2 luni si 36.000 Km nu am avut nici o problema cu ea in plus are un consum f bun :
    la 90-100 KM consum 4.4 l/100km la 100-120 KM consum 5.1 l/100km la 120-140 KM consum 5.4 l 100km la 140-180 KM consum 6-7 l 100KM
    testat de mine personal...cel putin asa imi arata computerul de bord....cert este ca , cu 55 litri cat are rezervorul fac cca 1200 KM in romania si inafara tarii pe autostrada cca 1000 KM )cat de comfort ( la pasageii din fata ai tot confortul ,in spate suficient loc la picioare si in inaltime )si de siguranta nu ma plang dupa ultimele teste a obtinut 5 stele din 5 ,ce sa zic eu sunt f multumit de ea.Ca si pret-calitate eu zic ca e OK am dat pe ea 14.100 euro si cu tot cu taxe, drum etc am ajuns la 15.100 Euro masina arata ca noua!Pana la 170 - 180 km/h masina ruleaza f bine si te simti stapan pe ea!Daca vrei o masina cu consum mic dar totodata " nervoasa" si cu care sa nu te faci de ras ,atunci i-ati o JETTA 1.9 TDI!Cu alte cuvinte eu sunt f multumit de ea....bafta tuturor posesorilor de JETTA si viitorilor posesori :)
    0 0
  • cip de la 105 Cp la 140 CP
    am o jetta 1.9 TDI DPF din 2007 de 105 CP si vreau sa ii pun cip si sa aibe 140 CP .pret 250 Euro....se simte diferenta la cei 35 CP?...si-a pus careva?afecteaza motorul?...eu azi am facut o "liniuta" cu un pasat din 2007 motor de 2.0 TDI DPF 140 CP si pana la 160 Km/h era in fata mea cu doar 1.5 - 2 m max ! Ori motorul lui avea ceva defectiune ori soferul era slab...cert este ca ma pus pe ganduri daca sa imi mai pun CIP pe masina. La cei 35 CP diferenta eu cred ca trebuia sa fie distanta mult mai mare...nu?sau poate a lui erau 140 cai si ai mei armasari :)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru