Autostrada Transilvania va fi gata in 2013

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 10.05.2007
Lucrarile trebuie finalizate la acesta data, dar ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, sustine ca va fi gata in 2012.

Proiectul de constructie a autostrazii Brasov-Bors, derulat de compania Bechtel, este programat sa fie finalizat in decembrie 2013, conform unei ordonante de urgenta aprobate recent de Guvern, informeaza Mediafax.

Datele privind derularea lucrarilor la autostrada Brasov-Cluj-Bors sunt cuprinse in anexa ordonantei de urgenta prin care Guvernul a suplimentat, saptamana trecuta, fondurile necesare constructiei cu 278,2 milioane lei (83,3 milioane euro).

In fisa proiectului, anexata actului normativ, se arata ca data programata a terminarii si punerii in functiune a autostrazii Brasov-Bors este luna decembrie 2013. Guvernul a aprobat ordonanta de suplimentare a fondurilor fara sa modifice si termenul prevazut pentru terminarea lucrarilor.

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat ca firma americana Bechtel va finaliza constructia autostrazii la termen, respectiv anul 2008 pentru prima sectiune si 2012 pentru intregul proiect.

Comentarii (1)

  • b
    "irma americana Bechtel va finaliza constructia autostrazii la termen" :D
    Yeah, right!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru