AutoVot: 2000 de voturi!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 15.01.2007
A trecut o luna de la debutul concursului care va desemna masina publicului in 2007 iar numarul votantilor a ajuns la 2000. Mai sunt doua saptamani de votare!

La exact o luna dupa debutul oficial al procesului de votare in concursul AutoVot 2007, numarul participantilor care si-au validat inscrierea a depasit 2000 si continua sa creasca. Interesul pe care userii il au pentru acest tip de concurs - primul din media online din Romania in care publicul isi voteaza modelele favorite - este in crestere iar rezultatele acestui tip de votare sunt foarte interesante.

Desi rezultatele finale vor putea fi aflate doar dupa incheierea votului (adica in prima zi a lunii februarie), rezultatele topului preliminar pot reprezenta o surpriza pentru unii si o confirmare pentru altii.

CLASAMENTUL GENERAL este dominat de unul dintre modelele care iese in evidenta prin designul sau, acesta aflandu-se la 350 de puncte de locul al doilea. Lupta intre ultimele doua locuri ale podiumului este insa foarte stransa iar rezultatul se schimba de la o zi la alta. Pe primele zece pozitii ale topului general se afla patru modele germane, doua italiene si cate unul din Coreea, Japonia, Marea Britanie si Franta.

Ordinea este aleatoare!

Va reamintim ca topul general este stabilit in urma adunarii punctajelor primite de modelele din concurs la cele doua categorii de votare, DESIGN si RAPORT CALITATE/PRET.

Si pentru ca am ajuns la DESIGN, trebuie spus ca germanii domina acest top, cu cinci modele in primele 10 locuri. Modelele japoneze au si ele trei reprezentanti in Top 10 iar italienii si britanicii vin cu cate un model in aceasta categorie.

La categoria RAPORT CALITATE/PRET se remarca francezii si coreenii, care isi plaseaza foarte bine doua modele in top, la fel ca germanii sau americanii. Italienii si cehii completeaza lista, cu cate un model in Top 10.

Nu uitati, votarea in concursul AutoVot 2007 ramane deschisa pana in 31 ianuarie. Aceia dintre dumneavoastra care ghicesc corect cat mai multe dintre pozitiile finale ale clasamentului vor avea sansa sa castige unul sau mai multe dintre premiile concursului: Un sistem GPS, zece detectoare de radar oferite de BIT Electronic si 50 de tricouri Automarket.

Pagina concursului poate fi accesata prin ACEST LINK.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru