Avansul de 99$ pentru Smart in SUA a spart piata

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 11.05.2007
Oferta de lansare a lui Smart Fortwo in State, 99 de dolari avans, a facut ca cererile sa explodeze.

Daca nu credeati ca o oferta buna poate aduce cu sine o explozie a vanzarilor, mai ganditi-va o data. In momentul in care DaimlerChrysler au decis ca este timpul ca Smart Fortwo sa atace piata din Statele Unite, specialistii nu le dadeau nici o sansa, afirmand ca SUA este total atipica pentru citycar-uri.

In aceste conditii, pentru a inaugura debutul in State, United Auto Group Inc, importatorul Smart peste ocean, a decis sa lanseze o superoferta: leasingul pentru un Fortwo cu doar 99 de dolari avans. Evident, cererile pentru modelul care va ateriza in SUA in 2008 nu au ezitat sa apara, pana la aceasta ora fiind inregistrati 12.600 de doritori care au achitat deja avansul.

Aceste cifre reprezinta un target mai mult decat multumitor in conditiile in care prognozele de vanzare pentru primul an Smart in State ajung la 16.000 de unitati.

Comentarii (7)

  • AndreiRN
    Vehicul
    Smart este un vehicul pe care cu greu l-ai numi MASINA. Doar pt strazile orasului poate ar face fatza dar altfel ....... l-ar lua vantul cand trece un TIR cu 120 pe autostrada pe langa el, la un impact cu orice masina ar fi scos de pe carosabil, cu el la cumparaturi trebuie sa te limitezi la cateva sacose, si sa nu uitam ca are un pret exagerat si un consum peste Toyota Pirus.
    Poate doar de moda sa ai unul in garaj.
    0 0
  • lol
    Pai unde draq vrei sa te duci cu el frate vrei sa fie racheta si masina de formula unu? Si totodata sa fie si mic ca un smart?

    Visezi cam multe.
    0 0
  • mai uitati-va pe la tv sau prin internet si ve-ti vedea ce fel de masina e smart.Au facut un crush-test si lau comparat cu opel,la-u trintit de un zid si traumele la persoanele aflate in smart au fost minime(carcasul masinii e facut dintr-o bucata nu din 20 cum la altele)
    0 0
  • prudentul
    Dumb, not Smart
    Ca orice om, îmi plac unele maşini, altele mai puţin, altele îmi sunt indiferente şi, în fine, pe unele le urăsc. Smart-ul face parte din ultima categorie. Îmi pare sincer rău că Mercedes şi-a legat numele de...creaţia asta. Este o găoace pe roţi. Ca să progresezi spre stadiul de maşină trebuie mai mult. Sincer, mi-ar fi ruşine să conduc aşa ceva. Dacă, prin absurd, aş primi cadou aşa ceva, aş încerca s-o vând imediat şi fără să ţin la preţ. Am permis din 1993, nu am maşină personală, dar am condus şi mai conduc maşini de firmă.
    Spaţiul mic ocupat, consumul mai redus şi uşurinţa parcării nu sunt calităţi suficiente. Automobilele sunt iubite mai ales pentru cum arată, ori Smartul cred că are succes (cât are) doar la publicul feminin. Nu-s vreun macho care se uită dispreţuitor la tot ce nu-i BMW, chiar îmi plac unele modele din clasa mini sau compactă, dar ăsta e prea de tot. Iar dacă americanii au ajuns să se uite la aşa ceva, înseamnă că lumea începe să se ducă dracului sau că fiţele de prost gust au început să predomine şi acolo. Dacă Chrysler, care produce maşini, e într-o situaţie aşa de dificilă, în schimb Smartul nu....E nedrept.

    PS - Rog să nu se înceapă un flame pe tema asta. E opinia mea, nu pretind că am dreptate.
    0 0
  • michiduta
    fite de prost gust?
    Foarte interesant... deci daca ai Smart e fita de prost gust, dar daca mergi in BMW, Merc, Lexus etc... neaparat 4x4 e ok.
    Smartul este din pacate cam prea scump pentru ce ofera, dar zau ca as fi tare multumit daca as vedea ca 30-40 % din masinile celor pana in 35-40 de ani ar fi Smart, Mini si altele ca astea si nu megafite de Cayenne, FX45, G, GL si alte magaoaie din astea :)
    0 0
  • primul
    pe autostrada sunt delimitate sensurile...n are cum sa l ia tirul. pt mers la servici si la cumparaturi e o masina buna (de mers la mare nu incape vorba)dar nu cred ca o sa prinda in america. am fost acolo si lor le place ca masina sa fie mare. poate s or mai fi schimbat in ultimii 3-4 ani
    0 0
  • Strugurii sunt acrii
    Se uita ca "Smart" e un mic Mercedes. Daca se vrea fiabilitate, "parcabilitate", ambianta distractiva, consum mic si pe deasupra o aparitie deosebita, atunci e alegerea perfecta. In plus "ruxal" are dreptate, e o masina mult mai sigura decat s-ar gandi majoritatea celor care o vad in trafic.
    Cat priveste America, parerea mea ca vorbim de un contiunent, iar 16000 pe an inseamna mai nimic.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru