Aznom a creat un Fiat 500 de lux

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 01.10.2007
Una dintre cele mai exclusiviste versiuni ale lui Fiat 500 poate fi gasita in catalogul de oferte al tunerului italian Aznom.

Desi lansat de doar trei luni in Italia, micutul Fiat 500 a inceput sa atraga atentia tunerilor, care vad in modelul italian o masina numai buna pentru satisfacerea nevoilor proprii de creatie. Iar Aznom - italieni cunoscuti mai ales pentru declinari estetice ale supercar-urilor - sunt primii care au abordat subiectul "500".

Aznom a creat trei versiuni diferite ale modelului italian: Amabile, Intrigante si Seducente. Desi comunicatul de presa nu specifica diferentele dintre cele trei, avem o lista de echipamente disponibile care reuseste sa ne ridice sprancenele: exterior tipator in galben si negru, lemn scump lacuit, piele Alcantara din belsug si sigle Aznom dispuse in cele mai vizibile locuri ale masinii. P

retul lui 500 in versiune de lux nu este inca stabilit de catre Aznom, insa echipamentierii italieni afirma ca este nevoie de o perioada de circa 45 de zile pentru ca masina sa ajunge in garajul celui care o comanda in versiunile de catalog.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru