Baby SUV de la Land Rover

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 13.02.2007
Land Rover va produce in 2008 un SUV mic. Pretul lui se va situa undeva in jurul sumei de 18.000 de euro.

Land Rover a pregatit un nou model cu care sa atace segmentul de piata al SUV-urilor mici. Directorul managerial de la Land Rover, Matthew Taylor, a confirmat producerea lui intr-un interviu acordat revistei britanice Autocar.

Trebuie sa ne decidem cum va fi micul SUV Land Rover, cum ar fi mai profitabil si care ar fi dimensiunea ideala. La banii de astazi, pretul cu care putem ataca piata se situeaza undeva in jurul sumei de 18.000 de euro”, a declarat Matthew Taylor.

Planurile initiale prevedeau ca viitorul model sa fie construit pe platforma lui Freelander, dezvoltata in cooperare cu Volvo. Dar ultimele zvonuri arata ca Land Rover s-ar putea indrepta spre platforma C1 de la Ford. In conditiile in care se doreste reducerea costurilor, Land Rover va utiliza platforma C1, folosita deja la constructia modelelor Focus si Volvo S40. Tractiune integrala, motorizare in 4,5 sau 6 cilindri sau propulsor diesel sunt unele dintre facilitatile oferite de platforma C1. Proiectul cunoscut in cadrul companiei briatanice sub denumirea "The Landie" este asteptat sa debuteze in 2008.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru