Beijing inchide service-urile auto in timpul J.O.

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 17.04.2008
Capitala Chinei desfasoara un intens program ecologic inainte de inceperea Jocurilor Olimpice.

Anul acesta Beijingul va fi gazda Jocurilor Olimpice de vara. Capitala Chinei este pregatita din punctul de vedere al logisticii si al infrastructurii, dar intampina o problema mai mult decat serioasa: gradul de poluare foarte ridicat.

Expertii in protectia mediului au semnalat ca nivelul de poluare existent poate cauza deficiente respiratorii sportivilor. Nu poate fi vorba pentru o perioada atat de scurta de probleme de sanatate, dar performantele de varf al celor mai mari sportivi pot fi afectate de poluarea din atmosfera, conform specialistilor.

Autoritatile din Beijing iau o serie de masuri pentru prevenirea poluarii inaintea Olimpiadei. O ultima hotarare luata de organizatori a fost inchiderea vopsitoriilor si atelierelor auto.

Ieri, China a fost declarata oficial poluatorul numarul unu al lumii, statul asiatic depasind Statele Unite la acest capitol.

Via | MotorAutority  

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru