Bentley a deschis primul showroom din Romania

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 03.10.2008
Porsche Bucuresti Nord a deschis primul showroom Bentley din Romania. Dealerul a primit deja 2 comenzi.

Esential

2 Bentley au fost deja comandate de la showroom-ul din Bucuresti.

Porsche Bucuresti Nord a deschis primul showroom Bentley din Romania. Acesta se numeste Bentley Bucuresti si a fost deschis la sediul PBN. Service-ul PBN este autorizat de Bentley din noiembrie 2007, astfel ca urmatorul pas a fost deschiderea unui showroom.

Toate modelele Bentley vor fi disponibile la primul showroom din Romania.

Oficialii Bentley Romania doresc sa vanda cinci unitati pana la sfarsitul anului 2008 si 40 de unitati in anul 2009. Doua precomenzi au fost deja efectuate. Showroom-ul actual este provizoriu, constructia unei incinte mai mari fiind in lucru. Lucrarile vor fi finalizate in al doilea semestru al anului 2009.

In Romania sunt peste 150 de posesori de Bentley, au anuntat oficialii acestei marci. La conferinta de presa a fost prezent Marco van Aalten, seful departamentului de vanzari Bentley pentru Europa.

Aceasta lansare face parte din ofensiva de expansiune pe care a cunoscut-o marca britanica. In anul 1998, Bentley a vandut 1.000 unitati.

Dupa colaborarea inceputa cu Volkswagen in acelasi an, Bentley a depasit cifra de 10.000 unitati vandute in cursul anului trecut.

 

Comentarii (2)

  • clujean
    tara lui Papura Voda
    imensa majoritate a populatiei traieste in mizerie, iar cei vinovati de asta isi iau Bentley-uri de la showroom! musai inc-o revolutie, altfel nu mai iesim din ***
    0 0
  • dorinteodor
    mintea lui papura-voda....
    clujean-eeee,
    daca tu o duci prost, asta e treaba ta. eu o duc bine, si nu ma simt nici pe departe cu musca pe caciula pentru asta. am un renault si sper, cindva, sa conduc si un bentley,....

    iar cu revolutia, tra sa te anunt ca ea este in desfasurare; se schimba conceptia comunista egalitarista din mintea ta cu conceptia "sa-i eliminam pe cei slabi". daca nu te-ai prins, iti repet, revolutia asta are loc acum in mintea oamenilor....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru