Bentley Brooklands si-a vandut intreaga productie!

Publicat Marti, 12.06.2007
Este vorba de productia din primul an. Modelul a fost lansat recent, la Salonul Auto de la Geneva.

Desi a fost prezentat abia acum trei luni si desi este ultima aparitie in gama Arnage, Bentley Brooklands Coupe este un succes total. Pretul sau, 350.000 de euro, nu este un impediment pentru clientii Bentley, asa cum arata si rezultatele de piata: intreaga productie pe primul an a fost deja vanduta.

Informatia a fost oferita de catre Dr. Franz-Josef Paefgen, seful Bantley, cu ocazia deschiderii ultimului showroom dedicat 100% marcii patronate de acesta, la Istanbul. Succesul noului model face ca Bentley sa treaca in fata concurentei de top a marcii, Maybach si Rolls-Royce atat in ceea ce priveste vanzarile cat si in ceea ce priveste cele doua game complete berlina/coupe/cabrio.

Totusi, productia anuala a lui Brooklands va ramane neschimbata: 550 de exemplare. primele livrari catre clientii care si-au comandat deja modelul vor incepe in debutul anului viitor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru