Bentley isi completeaza gama

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 13.06.2006
Constructorul britanic va construi in curand un coupe care se va pozitiona in varful gamei. Acesta va reprezenta o versiune a cabrioletului Azure.

Exista unii constructori ca Bentley pentru care un model cum este Continental GT reprezinta baza inferioara a gamei. De aceea, un coupe situat deasupra acestui model poate fi considerat varful de gama.

Ei bine, Bentley a confirmat, prin vocea lui Ulrich Eichhorn, directorul tehnic al marcii care face parte din Grupul Volkswagen, faptul ca viitorul cabrio Azure va dispune si de o versiune coupe. Raman doua necunoscute: data lansarii si motorizarea.

Cu aceeasi ocazie, Eichhorn s-a lansat in discutii privitoare la turbinele cu geometrie variabila ale ultimului 911 Turbo, spunand chiar ca planurile grupului vizeaza un W12 de 700 de cai putere. De aici si pana la posibilitatea ca un asemenea motor sa poata fi gasit in echiparea unui “varf de gama” al celor de la Bentley nu mai este decat un pas.

Eventual sub capota unui viitor coupe cu patru usi, dupa modelul Mercedes CLS sau al viitoarelor Porsche Panamera sau, de ce nu, Aston Martin Rapide.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru