Beyonce i-a făcut cadou lui Jay-Z un Veyron Grand Sport

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 09.12.2010
Ziua de naştere a rapperului american Jay-Z a fost onorată în stil mare de soţia acestuia, Beyonce Knowles, care i-a dăruit un Veyron cabrio de 1.5 milioane de euro.

Luna cadourilor se vede altfel de la înălţimea imaginii unor vedete precum cele din showbiz-ul american. Beyonce Knowles, celebra artistă de muzică pop, i-a făcut cadou soţului său, la fel de celebrul rapper Jay-Z, un Bugatti Veyron Grand Sport cu ocazia zilei de naştere a acestuia. Preţul versiunii decapotabile a lui Veyron, pe care Beyonce a fost nevoită s-o comande încă din 2009, este de 1.5 milioane de euro.

Deşi un astfel de cadou este şi va fi doar un vis pentru majoritatea pământenilor, maşinile scumpe sunt exponate cât se poate de normale în garajul cântăreţului american, care deţine, printre altele, un Maybach 62S, un Ferrari F430 Spider şi un Pagani Zonda Roadster.

Cuplul Beyonce şi Jay-Z a fost declarat recent cel mai bogat din showbiz-ul mondial, depăşind nume mari ale industriei, precum Brad Pitt şi Angelina Jolie sau David şi Victoria Beckham.

via | NYPost

Comentarii (5)

  • frumos
    ce e frumos si lu Dumnezeu ii place...:D
    9 10
  • @q, Sintagma pe care ai folosit-o tu se foloseste in cu totul alte cazuri. Nu-si are rostul aici.

    On-topic: In momentul in care baiatul asta, Jay, are in garaj un Maybach 62S, un Ferrari F430 Spider şi un Pagani Zonda Roadster ( + un Rolls Royce Phantom nementionat) nu cred ca o sa fie prea socat la vederea unui Bugatti Veyron Grand Sport. Unde mai pui ca in unul dintre videoclipurile sale se plimba intr-un Maybach Exelero.
    6 1
  • "Deşi un astfel de cadou este şi va fi doar un vis pentru majoritatea pământenilor" doar pentru majoritatea pamantenilor???
    2 0
  • @8hz
    veyron-ul pe care l-a primit acum costa cat celelalte la un loc
    2 2
  • @vlad

    Adevarat, adevarat... Dar daca ar fi sa aleg intre Veyron si celelalte :) as alege... "celelalte" :p
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru