BMW anunta un model crossover, bazat pe Seria 3

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 24.05.2007
Viitorul crossover bavarez va fi construit pe baza Seriei 3 si si a noului SUV compact X3.

Producatorul german BMW a confirmat ca pregateste un crossover bazat pe sedanul Seriei 3 si pe SUV-ul compact X3.

Viitorul crossover bavarez va tinti segmentul de piata detinut de Mercedes B-Klasse si va fi disponibil in reteaua de dealeri pana la sfarsitul acestei decade. Modelul a fost gandit inca din anul 2004, cand BMW a luat in considerare realizarea unor modele noi pe diferite segmente cheie ale pietei.

Norbert Reithofer, noul conducator de la BMW, a fost la inceput ezitant la ideea unui model nou, dar cresterea pietei l-a convins ca este un lucru necesar.

Am studiat cu atentie trendul pietei si am ajuns la concluzia ca un crossover este modelul ideal. Combinatia dintre un SUV si utilitatea unui break este lucrul cautat de majoritatea clientilor pe piata auto. Scopul nostru este sa aducem un CUV pe piata, care sa satisfaca in cat mai multe directii potentialii clienti”, a declarat un oficial BMW.

Denumit F3, viitorul crossover va fi construit pe platforma modificata a Seriei 3 si va imprumuta numeroase componente de la viitorul model X3.

F3 va fi disponibil atat in versiunea cu tractiune pe spate cat si in versiunea cu tractiune integrala.

Gama de motorizari va avea la baza propulsoare in patru, respectiv in sase cilindri. Specialistii de la Motorauthority au realizat un rendering (vezi foto) in care anticipeaza look-ul viitorului crossover, dar designerii de la BMW nu au pus inca la punct forma finala a modelului.

Comentarii (7)

  • bmw
    ce sa zic ........mie nu prea i-mi plac masinile stil break.....nu ma incanta....ca design....dar ca motorizare...ce sa zic ..bun, bun.
    0 0
  • cristian2828
    bmw
    ca design e prea alungita dar intrun fel nu exteriorul conteaza ci interiorul si preformantele
    0 0
  • cristi
    bmw
    misto masinuta,incapatoare,sigur o sa iasa ceva bun din asta,ca doar e BMW,nu?
    0 0
  • alex_bmw
    crossover
    cristian, doar e crossover de aceea e alungit: "Combinatia dintre un SUV si utilitatea unui break "...gen all-roadurile de la Audi...
    0 0
  • laurentiu
    bmw
    super super masina .e bmw si asta e tot
    0 0
  • e bmw
    e bmw => sigur interior de slaba calitate (plastic de logan :)), amortizare de carutza (perfecta pentru drumurile noastre :)), in rest de acord: motorizari si tinuta de drum probabil f bune.
    0 0
  • puff....
    iar vb gura fara sa ganditi... "e bmw
    de je (25.05.2007, 21:22)

    e bmw => sigur interior de slaba calitate (plastic de logan :)), amortizare de carutza (perfecta pentru drumurile noastre" Tu mai bine ai tace ca vb aiurea
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru