BMW pregateste 12 noi modele

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 01.11.2007
Constructorul bavarez a anuntat ca pana in 2011 are planuite pentru lansare 12 noi modele.

BMW si-a prezentat planurile de viitor. Este vorba de strategia si obiectivele brandului bavarez in urmatorii ani, mai precis pana in 2012. Constructorul german intentioneaza sa ajunga la sfarsitului anului 2011 la vanzari de circa 1,8 milioane unitati si sa lanseze 12 noi modele.

Printre noutatile anuntate in planurile BMW se numara un minicar cu trei usi si patru locuri care sa masoare doar 3,8 metri lungime. Viitorul mini de la BMW va avea alaturi de motorizarile diesel si pe benzina si o versiune hibrid. Deadline-ul pentru lansarea acestui model este 2011.

In 2010 grupul BMW va demara in fabrica din Leipzig productia noului model Mini Colorado SUV, care va beneficia de motorizari cuprinse intre 120 si 175 CP.

Anul viitor vom putea vedea pe piata noile Seria 1 Cabrio si noua generatie Seria7. Noua Seria 7 va fi disponibil si intr-o versiune hibrid.

Pentru Salonul Auto de la Frankfurt din 2009, BMW a anuntat un concept care va prefigura viitoarea Serie 5. Insa, versiunea de serie nu va fi disponibila pe piata pana in 2010.

Motorizarile planificate vor fi intre 170 si 480 CP. De asemenea, viitorul M5 se anunta a fi un monstru, planificandu-se un V10 de 600 CP.

In 2010 BMW va lansa versiunea de serie a conceptului CS, un coupe cu patru usi care va fi propulsat de motoarele disponibile pe M5 si M6 in prezent. Tot in 2010 bavarezii vor lansa noul X1 si noua generatie a actualului SUV X3.

Ultima componenta a planului BMW este Progressive Activity Sedan (PAS), despre care nu se stiu multe detalii, dar care poate fi gata in 2010.

Comentarii (4)

  • lucyk_21
    fan BMW
    "daca vrei confort alege Mercedes, daca vrei avion i-ati BMW" !!!
    M-am dat zilele trecute intr'un "avion" seria 5 ALPINA an de fabricatie '84 si in ciuda vechimii avea un demaraj incredibil!!! am crezut ca intru prin scaun si ajung pe bancheta din spate...am simtit cum decolez la propriu !!! ce nu as face pt un BMW...BMW is the BEST !!!
    0 0
  • Seria 5 e cea mai tare masina construita pana ACUMMMMM !!!
    Seria 5 e cea mai tare masina construita pana ACUMMMMM !!!
    0 0
  • lucyk_21
    pt cressty
    ok cressty hai cu link...si cu un id de mess dak vrei sa vb ;)
    "daca vrei confort alege Mercedes, daca vrei avion i-ati BMW" !!!
    0 0
  • cressty
    pt lucyk_21
    uite aici....http://www.divercitycafe.ro/m3-vs-rs4-o-competitie-stransa.html o gasesti in revista AUTOCAR
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru