BMW pregateste concept pentru M3

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 22.02.2007
BMW se pregateste sa lanseze la Salonul Auto de la Geneva mult asteptatul concept care va sta la baza viitorului M3.

Zvonuri din interiorul BMW au afirmat ca Salonul Auto de la Geneva va fi un moment oportun pentru lansarea conceptului care va sta la baza viitorului M3. Conceptul este asteptat sa fie echipat cu un motor V8, capabil sa-i furnizeze o putere mult mai mare decat versiunea de top a actualei Serii 3.

Varianta care va intra in productie se asteapta sa fie prezentata la Salonul Auto de la Frankfurt, in toamna acestui an. BMW a anuntat deja oficial ca va aduce la Geneva Seria 1 facelift cu motor diesel de 3.0 litri, Seria 5 facelift, X5 si noi concepte.

Comentarii (7)

  • super
    tre sa recunosc ca arata super tare... acum sa vedem ce va iesi cu adevarat.. dar am toata increderea in cei de la bmw ... chiar daca seria 7 din pct meu de vedere e nashpa ca aspect :D
    0 0
  • pentru dan
    esti varza fratie
    incearca sa vezi cu adevarat un bmw seria 7, nu vb din auzite,ca multi invidiosi sunt pelume, cand vei conduce sau macar sa te urci intr-un seria7 atunci sa vb asa ca lasa-o mai moale cu afirmatiile de genu'e nashpa ca aspect :D' iar din punctul; meu de vedere cred ca mai ai mult de invatat despre masini,
    0 0
  • pt jonny
    tu esti varza, cand vre-odata in viata ta ai pus piciorul intr-o seria 7? eu am condus seria 7 si nu mi-a placut, e parerea mea si punct. nu te mai baga ca musca ...
    0 0
  • cipriano
    BMW
    BMW ramane totusi BMW indiferent de tip
    0 0
  • pt dan
    dle dan, daca afirmati ca seria 7 sau masina x este "nashpa", va rog sa o faceti comparativ. Nu afirmatii subiective! Macar spuneti ca e "nashpa" comparativ cu S-Klasse, A8 etc.
    Cu stima,
    un posesor de BMW
    0 0
  • twingo121675@yahoo.com
    v8
    nu prea merge culoare,in rest e bine
    0 0
  • SuperstarDriver
    BMW M3...
    BMW M3...4.7s adik cat M5?Credeti ca aia de la BMW sunt retardati sa faca o masina la fel de rapida ca una cu o clasa mai sus si sa o puna pe piata rivalizand clasa de mai sus taindu-i din vanzari?sweet dreams boys...apropo RS4 face suta in 4.2sec testat de autocar si AMS mai demult cu un sofer bun asa ca M3 degeaba apare ca si-o ia din nou!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru