BMW, profit in scadere

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 02.08.2007
Valoarea foarte mare a monedei europene si noua Seria 1 au afectat profiturile BMW pe trimestrul al doilea.

BMW a raportat ca profitul consemnat pe trimestrul al doilea al anului a scazut cu 4,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Bavarezii au declarat ca inca se mai asteapta sa vanda cel mai mare numar de masini din istoria lor, anul acesta, si sa realizeze un profit mai mare decat anul trecut.

BMW a explicat ca scaderea inregistrata este cauzata de valoarea ridicata a monedei europene, care afecteaza rata de schimb la export si costul materialelor.

Bavarezii au mai adaugat ca scaderea profitului a fost determinata si de investitiile necesare noii Serii 1. Explicatiile date de germani par a fi plauzibile, in contextul in care modelele BMW, Mini si Rolls-Royce au cunoscut cresteri ale vanzarilor.

Comentarii (4)

  • da
    Normal ! n-o sa-mi iau NICIODATA !
    0 0
  • vrajeala
    e o vrajeala,o sa scada tot mai mult,ii ia audi la palme rau de tot
    0 0
  • laurro
    poate daca..
    poate daca mai umbla la preturi, o sa-si revina !!
    0 0
  • AndreiRN
    Subventionare
    Firmele europene platesc un impozit dureros datorita monedei subventionate de statele membre dar asa este orgoliul uman.
    Fara export BMW este ...... un atelier minor si cum masinile lor au o viata relativ scurta de folosinta doar moda e ce ii tine in viata.
    Audi ca parte din grupul VW este o firma socialista subventionata de guvernul local dar de cand au pierdut la Curtea Europeana o stau cam cu morcovul in c....
    Vor trebui sa joace cu cartile pe masa si orican pot fi cumparati de cineva agresiv de pe piata mondiala. Ford era interesat.
    BMW ar trebui sa inceapa sa faca masini mai fiabile la preturi reale.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru