BMW Seria 3, facelift pentru variantele sedan si Touring

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 20.08.2007
BMW a anuntat ca va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt o Seria 3 revizuita.

BMW vine cu mai multe noutati la Salonul Auto de la Frankfurt printre care si un nou facelift al Seriei 3, in variantele sedan si break. La exterior BMW nu a efectuat schimbari notabile, doar Seria 3 Touring primind o noua linia a partii posterioare.

Marile modificari se vor simti sub capota unde, constructorul bavarez, va introduce noi versiuni de motorizare. Fanii modelelor BMW vor putea opta intre propulsoarele pe benzina 318i de 143 de cai, 320i de 170 de cai putere si 330i care va dezvolta 272 de cai si nu 258 ca actuala varianta.

Pentru cei care doresc un model german cu motor diesel, BMW a pus la dispozitie propulsorul 320d care ofera acum 177 de cai si nu 163, cat dezvolta actuala versiune. Se pare ca bavarezii nu au inclus in gama de motorizari si versiunea 323d, cu motor biturbo de 2.0 litri si 204 cai putere, regasita pe Seria 1 Coupe.

Pana cand BMW va emite un comunicat de presa oficial insotit de imagini, va oferim cateva detalii surprinse de jurnalistii germani.

Comentarii (6)

  • MKEDGE
    bmw
    si pretul ramane la fel ? :)
    0 0
  • speram...
    ca la versiunea finala a Face-lift-ului remediaza design-ul pacatos al stopurilor si poate chiar al farurilor. Au fost suficient conservatori cand au lansat modelul, acum au sansa se indrepte micile probleme de design si probabil ca au remediat electronica acolo unde mai avea scapari +cutiile de viteze automate.

    In continuare ramane favoritul clasei si vanzarile arata ca fac ceea ce trebuie.

    Daca noul reprezentant al producatorului (BMW Group) ar prelua mai repede partea de reglementare a pietei de la Automobile Bavaria (care au o retea de dealeri lipsiti de profesionalism si de toate jena in frunte cu cei de la Brasov)chiar am putea sa ne bucuram de marca aceasta asa cum e gandita ea, nu cum ne-o servesc necalificatii de la Bavaria...
    0 0
  • Perfect deacord cu Maka!!! sa scapam odata de Automobile Bavaria..mai ales la BV!!!!!!
    0 0
  • Intr-adevar
    Intr-adevar , surprinzator de slab pregatiti dealerii BMW la noi ,in special la Tg-Mures. (si total dezinteresati de clientii BMW).Pacat ca BMW nu vede treaba asta
    0 0
  • Valentin
    Lame Automobile Bavaria
    Cred ca eu sunt probabil cel mai indreptatit sa spun ca Automobile Bavaria sunt cei mai slab pregatiti oameni din industria auto de mare clasa. Am fost 5 ani impreuna cu fiica unui dealer din Romania si chiar stiu tot ce se petrece acolo. Sunt cei mai prosti mecanici (taxeaza lucruri fara sa verifice, taxeaza verificari gen: 30 de Ron pt ca a verificat ca usa nu sta atunci cand o deschizi, suportul aceseia fiind cazut (dooh) - practic a deschis usa si a inchis-o, 25 Ron pt verificare spritz parbriz dupa care imi spun "trebuie sa va schimbati motorasul ca nu mai duce apa la diuze" 49 euro fara TVA si cand am ajuns acasa mi-am curatat valvele de pe furtun si merge perfect si azi, ele erau problema fiind infundate, etc.. ), iau piese de pe masini avariate si ti le taxeaza ca si piese noi, cei mai neprofesionisti agenti (ei la 1 luna dupa lansari nu stiau motorizari, culori, s.a.m.d.), receptionerii si tipii de la livrari piese nu intarzie decat 1 luna cu piesele unde in germania ti le duce in maxim 1 ora, etc.. In fine.. probabil ca d-l Schmidt (directorul general) e mandru de companie! ;)
    0 0
  • Mda..
    Interesant "feislift"... Pe cand si un "Backlift"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru