BMW Seria 5 facelift!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 09.01.2007
Germanii de la BMW au innoit mult-apreciata Serie 5, care a suferit un facelift minor. Principalele modificari se afla sub capota.

BMW a publicat primele fotografii oficiale ale facelift-ului operat Seriei 5, care va intra pe pietele din Europa incepand cu 24 martie 2007.

Asa cum se poate observa, schimbarile exterioare se rezuma la cateva detalii. Astfel, spoilerele au fost inlocuite, la fel ca priza de aer frontala. Una dintre schimbarile evidente care va face deliciul fanilor este reprezentata de indicatoarele de directie posterioare, care acum se bazeaza pe LED.

La interior, schimbarile sunt putin mai evidente. Astfel, materialele si optiunile disponibile au fost revizuite, sistemul i-Drive a suferit imbunatatiri iar levierul cutiei de viteze automate este acum acelasi pe care il ragesim pe X5. Vor fi disponibile, de asemenea, cinci noi nuante pentru caroserie si sase tipuri de jante din aliaj usor.

In ceea ce priveste noutatile mecanice, BMW propune o ridicare a puterii lui 535d (care acum ajunge la 286 de cai putere), si a lui 525d (acum 200 CP). In plus, incepand cu luna septembrie vom avea un 520d imbunatatit si el, cu 177 de cai la bord.

Trecem la noutatile motoarelor pe benzina, cu 530i trecand la 272 de cai, cu inaugurarea lui 523i (6 cilindri, 190 de cai) si cu un 520i dotat acum cu motorul cu patru cilindri de 163 de cai deja disponibil pe Seria 3.

In acelasi timp, 535i cu sase cilindri biturbo va fi disponibil doar in Statele Unite, in timp ce Europa va putea pune mana pe motoarele V8 ale versiunilor 540i si 550i.

Nu este singura noutate importanta de la BMW astazi, germanii publicand si primele fotografii oficiale a lui M5 Touring.

Comentarii (6)

  • sfgsdfg
    dsfgdfsg
    3 la 10 miii !!! :))
    0 1
  • adrian
    urat ca porcu'
    si totusi continua!!!!
    1 0
  • bmw-istu
    cica are face-lift
    nici dak ma uit cu lupa nu prea sesizez schimbarile suferite.dar de ce sa schimbi ceva ce e bun?
    1 0
  • prea putin
    facelift!,mai nimic,s-au cam zgarcit nemtii cu modificarile exterioare,se putea si mai mult,dar totusi la motorizari se vede.
    0 0
  • da
    Foarte frumoasa.
    Mai scot tiganii 11 ooo si pt un face lift.
    Masini frumoase, dar pacat ca le vezi numai pe la tigani si dupa 10 ani sunt vandute la pustanii care le carpesc si le duc la curse.
    0 0
  • bmw seria 5
    Este o masina foarte buna dar un mare dar este faptul ca are tot doar 4 stele la ncap si nu este acceptabil pentru o masina de calibrul ei.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru