BMW Z4 tunat, Roadster si Coupe

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 24.11.2006
Germanii de la AC Schnitzer au relizat un kit special pentru versiunile Roadster si Coupe ale modelului Z4.
Dupa ce au scos versiunile “M” pentru Z4 Coupe si Z4 Roadster, baietii de la BMW au avut parte de o surpriza. Tunerii de la AC Schnitzer au avut o preocupare speciala numita Z4.

Tunerii germani au prezentat ultimele lor interpretari pe tema Z4, AC Schnitzer ACS4 Roadster si AC Schnitzer ACS4 Coupe. Redesenarea a avut loc de la componentele suspensiilor si versiunile de cauciucuri pana la crearea unei aerodinamici speciale si la un design interior exclusivist.

Designul aerodinamic a fost realizat dupa principiul compatibilitatii reciproce intre ACS4 Coupe si ACS4 Roadster cu versiunile “M” pentru aceste modele. Pentru a oferi o dinamica superioara condusului modelelor Roadster si Coupe,  AC Schnitzer a modificat raportul axei posterioare, asigurand o imbunatire consinderabila a acceleratiei.

Caroseria realizata complet din otel special cromat creeaza o vibratie sonora mai puternica atunci cand masina se afla in mers. Schimbarile substantiale ale acceleratiei au determinat o imbunatire a sistemului de franare din partea frontala.
Cei de la Schnitzer au folosit suspensii sportive, de curse, atat pentru Coupe cat si pentru Roadster. Kit-ul extern a urmarit conceptul caracteristic sportivelor. Spoilerele frontale sunt din carbon si au suporturi din aluminiu cromat. Impreuna cu grila frontala cromata, aceste elemente dau modelelor o infatisare retro si asigura o aspiratie superioara a aerului, ceea ce ridica performantele motorului de 3.2 litri.

AutoMarket va ofera o galerie foto (alb-negru) cu AC Schnitzer ACS4 Roadster si AC Schnitzer ACS4 Coupe.

Comentarii (1)

  • Jackko
    Number 1
    Pot sa spun ca aceasta masina a urcat pe locul 1 in topul preferintelor mele, pana acum pe locul 1 se afla Porsche Carerra GT 5 insa din pacate nu se mai fabrica.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru