BMW Z4 va fi produs in Germania

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 17.08.2007
Noua generatie a modelului nu va fi produsa in SUA ci in fabrica nemteasca din Regensburg.

Un purtator de cuvant de la BMW a anuntat ca noul model Z4 nu va mai fi construit in Statele Unite ale Americii ci in Germania.

Noua generatie a lui Z4 era asteptata pentru sfarsitul anului 2008, dar se pare ca modelul va intra in showroom-uri abia in 2009. Z4 va fi construit in fabrica de la Regensburg din Germania, in loc de fabrica de la Spartanburg, din Carolina de Sud, unde a fost construita actuala generatie si vechiul Z3.

Fabrica din SUA va fi axata pe productia modelelor SUV, BMW X5, X3 si X6.

Comentarii (3)

  • AndreiRN
    Greseala capitala
    O greseala capitala din partea celor de la BMW datorita costurilor de fabricare si a pietei de deschidere si a taxelor de import.
    Pt cei ce nu stiu seria Z a fost proiectata si condusa de un artist american care a castigat increderea celor de la BMW si a avut succes.
    Ar fi trebuit ei sa fi marit capacitatea de productie ca sa acomodeze si alte modele asa cun fac cei de la Toyota.
    Modelele Z vor risca sa devina din ce in ce mai rare.
    0 0
  • prudentul
    greseala ?
    Fii sigur ca nemtii au calculat totul, asa cum le sta in fire. Inseamna ca avantajele de a produce modelul in Germania intrec dezavantajele legate de suprataxare la importul in SUA.
    0 0
  • bavariarent.ro
    posibil
    nu cred ca vor deveni mai rare. ma gandesc ca miscarea celor de bmw a fost sa-l faca un pic mai scump pt. piata americana.
    nu cred ca z4 nu va fi tot un succes.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru