Bolwell Nagari, cel mai nou supercar australian

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 18.02.2008
Constructorul australian Bolwell a anuntat ca va lansa la Salonul de la Melbourne o reeditare a supercarului Nagari.

Piata supercarurilor de nisa se va imbogati cu un nou membru, de aceasta data venit tocmai din Australia. Numele sau este Nagari si este o reeditare a supercarului cu acelasi nume, care s-a bucurat de un succes rasunator la inceputul anilor '70.

Constructorul australian Bolwell intentioneaza sa revina in atentia publicului la Salonul Auto de la Melbourne cu o versiune de productie a viitorului model Nagari. Daca aceasta va fi bine primita de public, Bolwell Nagari va intra pe piata chiar de la inceputul anului viitor, intr-un numar redus de exemplare.

Prima imagine a supercarului Nagari, publicata de oficialii australieni, dezvaluie un model sportiv, cu motor central, cu un habitaclu incapator si cu linii imprumutate de la sportiva anilor '70.

Australienii au refuzat sa faca publice alte informatii, dar potrivit unei declaratii mai vechi a presedintelui fondator, Campbell Bolwell, Nagari va dispune de un motor V8. Actuala platforma, aflata in curs de dezvoltare, ar urma sa primeasca o unitate V8 imprumutata de la Toyota si o caroserie din fibra de carbon.

via | MotorAuthority

Taguri: Bolwell, Nagari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru