Boss-ul Hyundai doneaza 1,1 miliarde $

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 24.05.2007
Chung Mong-koo incearca sa-si spele imaginea, in urma condamnarii la inchisoare pe o perioada de trei ani.

Dupa ce a primit trei ani de inchisoare , boss-ul companiei Hyundai, Chung Mong-koo, duce o campanie de refacere a imaginii personale.

In acest context, magnatul coreean a anuntat ca va face donatii in scopuri caritabile de circa 1,1 miliarde dolari in urmatorii sapte ani. Avocatii filantropului coreean au facut recurs la sentinta pronuntata de tribunalul din Seul.

Tot mai multe voci sustin ca miscarea acesta este o strategie a magnatului Hyundai, in incercarea de a scapa de inchisoare si a imbuna opinia publica.

Banii lui Chung Mong-koo vor fi destinati construirii unei cladiri a Operei in Seul, plus alte doisprezece institutii culturale. Fondurile donate de Chung Mong-koo provin din avearea personala si nu sunt bani luati din bugetul companiei Hyundai, cel putin asa sustin apropriatii magnatului.

Comentarii (8)

  • ...
    1,1 miliarde...nici nu e mult :))
    0 0
  • Andrei
    ...
    subtire...putea mai mult :D
    0 0
  • oare in imagine conduce un hyunday ?
    offtopic :)
    0 0
  • HUI
    Fata lui ma face sa nu am incredera in masinile Hyundai
    0 0
  • bogdan
    ...
    fata ca fata... dar oare fundul? :))) oricum, sa revenim la subiect! consider ca banii sunt bineveniti! din moment ce chinezii au facut un super pod cu 700 milioane $$, consider ca poti face multe lucruri folositoare pt intreaga societate, mai ales daca sunt distribuiti eficient! Si nu sunt furati (asa cum s'ar face in romania mult iubita)
    0 0
  • Arlequin
    ...e ceva
    .alooo .daca il cunaoste careva mai de-aproape spunetii lui Chung asta, ca n-are nici o sansa sa-si refaca imaginea daca nu-mi doneaza si mie macar un elantra ... sau un santa fe.. ma rog ... la alegerea lui
    0 0
  • andrei
    mafiot
    are fatza de mafiot dar nu i nimic pot sa mi skimb parerea dak mi doneaza macar un H.Sonata
    0 0
  • donatii
    un exemplu de urmat-donatia-si de catre politicienii nostri....nu stati toti la coada ca aveti timp sa donati:::)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru