BP Ford: "nu puteam face mai mult"

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 28.01.2008
Echipa BP Ford recunoaste superioritatea lui Sebastien Loeb si a masinii Citroen C4 WRC.

Malcom Wilson, directorul echipei BP Ford, s-a declarat multumit de prestatia pilotilor sai din Raliul Monte Carlo, prima etapa a Campionatului Mondial de Raliuri.

Echipajul Hirvonen-Lehtinen a realizat cea mai buna clasare la Monte Carlo, reusind sa termine in spatele lui Sebastien Loeb. Jari-Matti Latvala si copilotul sau, Miikka Anttila nu au fost la fel de norocosi, ocupand locul 12 dupa o cursa cu probleme.

Asupra lui Mikko a existat o presiune enorma, insa el a aratat ca poate umple golul lasat de Marcus Gronholm si sunt foarte impresionat de ceea ce a realizat. Nu as fi putut sa cer mai mult de la Hirvonen. Nici rezultatul lui Latvala nu ma dezamageste. Stiu ca este o experienta din care va avea de invatat lucruri care il vor ajuta mai tarziu”, a declarat Wilson.

Locul 2 reprezinta un inceput perfect de sezon pentru mine. Niciodata nu am avut performante bune aici, asa ca un loc pe podium este aproape ca o victorie. Am inceput sezonul asa cum imi doream. Planul meu pentru acest an este sa obtin cat mai mai multe locuri doi, atunci cand nu este posibil sa castig.

Cand am urcat pe locul doi m-am simtit eliberat de presiune ”, a declarat Hirvonen

Pilotul secund de la BP Ford, tanarul finlandez Jari-Matti Latvala spune despre evolutia sa: “Am facut doua greseli, dar mi-am gasit ritmul si am fost multumit de timpii pe care i-am obtinut. Pacat ca au venit cu trei zile mai tarziu decat mi-as fi dorit. Am invatat mult despre ce inseamna taierea virajelor cu noile pneuri."

Foto: LAT Photographic

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru