Brabus a tunat noul C-Klasse

Publicat Luni, 26.03.2007
Nou-lansatul Mercedes C-Klasse a ajuns pe mana germanilor de la Brabus, care au adaugat sare si piper pentru a obtine un preparat delicios de puternic.

Brabus, cunoscutii tuneri de casa ai germanilor de la Mercedes, au prezentat astazi programul de imbunatatiri estetice si tehnice dedicat recent-lansatei C-Klasse. In versiune Brabus, Mercedes C-Klasse dispune de un motor de 4.0 litri care aduna sub capota 332 de cai putere si 420 Nm/4200 rpm. In aceste conditii, performantele modelului ajung si ele la cifre interesante: 5.9 secunde pentru 0-100 km/h si 275 km/h viteza maxima.

Asa cum ne-au obisnuit in ultima vreme, Brabus ramane unul dintre pilonii de rezistenta ai tuningului de suprafata. De la suspensii regandite la jante si pneuri diferite de cele de serie (17, 18, 19 sai 20 de inch diametru pentru jante), de la tevi de esapament sport la kituri aerodinamice complete, de la interioare personalizabile la praguri iluminate, toti clientii care vor opta spre versiunea C-Klasse dezvoltata de Brabus vor avea cu ce sa se mandreasca pe strada.

Iubitorii versiunilor diesel ale modelului german nu au fost lasati pe dinafara. Brabus a dezvoltat cateva kituri denumite oficial PowerXtra care ridica nivelul de putere dezvoltat de motoarele Mercedes.

Astfel, C 200 CDI are acum cu 39 CP mai mult si ajunge la 385 Nm, C 220 CDI scoate 195 CP si 450 Nm in timp ce varful de gama, C 320 CDI, isi ridica puterea cu 48 CP si ajunge la 590 Nm. Performantele ultimei motorizari nu pot fi trecute cu vederea: 0-100 km/h in doar 6.9 secunde si 250 km/h viteza maxima

Comentarii (21)

  • onac memorandu
    exceleeeent!!!!!
    vreau sa-mi iau si eu unu!!!!
    0 0
  • Brab L
    Se face si la Logan
    0 0
  • Ionel dela Cucuietii din Vale
    tot LOGANU e mai tare
    Sculati voi oropsiti ai vietii si faceti comparatie cu Loganu ...nue cea mai tare ? sai vedem pe astia cu merzu cum o distrug pe sosele de la noi? pasta il costa 1bara cit un logan .Asa ca tot Loganu ie mai bun la noi .O sphun cu mindrie si nu ma intereseaza parerea voastra de snobi care va luazi merzane ca sa va datzi mari ...
    Ha hha ha ha ...
    0 0
  • Constantin
    La Logan ? De ce ? Sa-i dubleze valoarea ?
    La Logan ? De ce ? Sa-i dubleze valoarea ?
    Cred ca glumiti...

    Loganul e bun pentru Romania, asa ca nu va plangeti - la fiecare groapa nu soptiti printre dinti "inca 10 euro pierduti"...
    0 0
  • zoloft
    zoloft@zzum.ro
    Astia care aprecieaza Loganul nu au stat in viata lor nici macar intr-un Opel din `95....
    Logan e bun doar ca masina pentru angajati la o firma de distributie/imobiliare/agenti/etc.
    Dar...mandriti-va...tara are nevoie de voi ca sa prospere :D
    0 0
  • YMihai
    ...ptr Zoloft
    ...da-ti o palma. Apoi stai jos ...si schimba-ti mandria aia de Opel !!!
    Dupa ce o sa conduci un Logan ...sa-mi spui cum e cand te uci din nou in Opel-ul din 95. Vorbesti de Astra ??? , Corsa ??? sau varful de gama al smecherilor de dupa revolutzie...Vectra ???

    Daca vb de Omega ...atunci imi cer scuze !!!
    Daca nu vb de Omega ...atunci repeta procedeul din debutul postului meu.

    O zi buna !!!
    0 0
  • ...unu
    Comparatii ... neinspirate :)
    de ce trebuie sa facem noi repede comparatii de genul asta, nu se poate compara o masina de top cum e cea de mai sus cu o... dacie:) nici macar cu firma mama. a si de ce e dacia masina romanilor ... "pt ca asa ne trebe"...- poftim cultura mai sus... o zi buna
    0 0
  • da ...
    Nu va suparati, voi ati vazut pozele de mai sus, sau scrieti asa aiurea sa va aflati in treaba ...Logan ... sa fim seriosi ...
    0 0
  • cristi
    nu vad legatura...
    de ce toata ziua...la orice articol despre orice masina tre sa sara posesorii de logan in sus?va simtiti frustrati ca loganul nu apare in articole si nu e laudat? loganu e o masina cu care sa iti faci treaba...care arata ca un dulap pe roti! facut de niste francezi handicapati! cand o sa ajunga dacia la neivelul la care a ajuns skoda...atunci tot respectul...pana atunci...dacia a fost si va fi o masina decenta...
    cat pentru zecile de soferi care si-au facut tuning pe logane...cred ca au numai taratze in cap...sunt penibili! urez soferilor de logane care mai comenteaza off topic sa se duca la padure si sa joace table cu ursu si sa ne lase in pace!
    0 0
  • !!
    BRABUS........... cred ca numa un ferrari mi-ar fi mai bun
    0 0
  • inca ceva !!!
    Bravo Cristi !!!
    0 0
  • superioru"
    Mercedes
    tot Mercedes este firma premium cea mai buna din Germania,cum deocamdata Dacia este cea mai buna in Romania.masinile nu suporta comparatie decat la clase si preturi comparative
    0 0
  • tuning
    loganul..............vai de mama noastra
    0 0
  • bubylycy
    as vre sa vad un logan tunat de brabus..
    doar sa vad cum arata sa fie pe la expozitii si altele..chiar si la salonul nostru din buc.. miar placea f mult...
    oricum ertanu arata bin si crek si suna bine...:)
    0 0
  • Mercedes-ul e unul, restul sunt masini.In ceea ce priveste loganul:nu am vazut masina mai URATA decat asta
    0 0
  • AndreiRN
    Frustrati
    O gramada de frustrati si incapabili tot compara o masina de categoria treia cu o masina de categoria intaia care a mai fost si modificata. Parerea mea este ca vb invidia in ei si toata viata lor sa uita la poze de masini si sunt soferi de curse virtuali in propria imaginatie. Asa faceam si eu la 14 ani.
    Oricum baieti de la Brabus sunt fff profesionali in tot ce fac si este un privilegiu pt orice mecanic sa lucreze pe asa jucari de barbati seriosi. Restul sa se bucure ca au macar roaba.
    0 0
  • logan?!
    voi astia cu loganu' sunteti dusi cu capul...
    0 0
  • flexus
    vai vai vai....
    Imi place de fiecare data cand intru sa vad o noutate sare careva cu gura cu loganu :D e chiar ilar pe mine ma distreaza. Si nu cred ca o fac de prostie, o fac asa la caterinca :) intelegeti voi gresit si va atacati =)
    0 0
  • cristi
    da..
    asa e...eu unul ma atac ca nu sunt posesor de logan =))
    0 0
  • hellgar
    buz
    daka nu va place loganul mutativa in Germania sa vedeti numa BMW SI MERCEDES Si restu nemntzesti
    0 0
  • o'reste
    bule
    mah....da' voi chiar numai dati decat pe de "laturi"??? Loganu' e bun pt."gropile"romanesti (pt. asta a fost proiectat in caz ca nu stia nimeni)iar Mercedes e o marca de renume care se va respecta intotdeauna....Apropo de nemtzi...isi mai aduce cineva aminte de "testul" facut de nemtzi cu Loganul intors cu rotile in sus??? Motivul???Pentru ce sa "ataci" un "sicriu" pe roti daca nu ai motiv???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru