Brabus, cea mai populara casa de tuning

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 03.05.2007
Revista "Auto, Motor und Sport" a desemnat Brabus drept cel mai bun brand al anului 2007 la categoria tuning.

Casa de tuning Brabus a primit premiul "Best Brand 2007" din partea revistei germane "Auto, Motor und Sport". La categoria tuning casa germana a fost votata de 100.782 de cititori, Brabus totalizand astfel 56.1% voturi pro.

Este al doilea an in care Brabus reuseste aceasta performanta, si anul trecut germanii fiind catalogati ca brandul cu cea mai mare popularitate si cu cele mai convingatoare produse.

Bodo Buschmann, presedintele Brabus, a declarat ca "acest premiu primit pentru al doilea an consecutiv este o confirmare a faptului ca rezultatele si produsele sunt exceptionale. Mai mult decat atat, acest premiu obliga echipa Brabus sa continue rezultatele bune de pana acum pentru a indeplini asteptarile ridicate ale colaboratorilor si clientilor".

Comentarii (3)

  • BRABUS
    Ceva fin: Calitate "Alpina" + marketing de exceptie
    0 0
  • DE ACORD
    sunt perfect de acord cu aceasta afirmatie!
    0 0
  • prudentul
    nemtii
    Tunerii germani imbina performanta pura cu designul agresiv al masinilor preparate de ei. Neamtul s-a nascut cu cheia in mana. Mai rar popoare cu asemenea geniu tehnic. Respect !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru