Brabus Ultimate 112, mini sportiv

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 10.09.2007
Brabus ma uimeste inca o data. Ultima isprava este savarsita pe baza unui Smart Fortwo.

Dupa ce azi a rupt gura targului cu Bullit C-Klasse, baietii de la Brabus au mai pregatit o supriza. Este vorba despre Ultimate 112, masina sport de oras, prelucrata de Brabus pe scheletul unui Smart Fortwo.

Brabus a facut modificari atat la partea estetica cat si la cea mecanica. In ceea ce priveste partea estetica, Brabus a adus maimulti muschi mucutului Smart Fortwo. Vorbim despre agresivitatea spoilerului fata, despre forma aripilor- fata si despre culoarea lui Ultimate 112. Toate acestea, combinate cu jantele uriase de 18 inch incorporeaza o imagine a sportivitatii in materie de masini de clasa mica.

Inca o data, Brabus a reusit sa uimeasca in ceea ce priveste imbinarea functionalitatii cu dinamismul in materie de design exterior. Jantele enorme, pentru o caroserie de Smart, sunt sustinute prin ajustarea suspensiilor si prin folosirea unor penuri de inalta performanta.

Sub capota Brabus ne ofera un propulsor cu 3 cilindri supraalimentat, care scoate la peste 5700 de rotatii pe minut puterea maxima de 110 cai.

Cuplul maxim al motorului se atinge intre 2800 si 4200 rot/min, iar valoarea lui este de 150 Nm. Ultimate 112 ajunge de la 0 la 100 km/h in 9.5 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 170 km/h.

Tunerii germani au avut grija si de interior pe care l-au doatat cu gadget-uri de ultima generatie. Modelul, dispnibil intr-o editie limitata, are un pret de pornire de 45.900 euro.

Comentarii (4)

  • nebunu
    praf
    la ce bun ??
    0 0
  • Andrei
    nice?!
    E drăguţă, dar pentru oraş... nu prea se merită. Merită apreciat efortul totuşi
    0 0
  • kitrosu
    nebuni!!
    46 000?!!! !!!!!!!!!!!
    0 0
  • super
    daca nu ai condus niciodata un 4-2 nu are cum sa te uimeasca acest articol.detinatorii de smart cunosc acest aspect.MERITA TOTI BANII UN SMART
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru